2777
2789

من کلا دوس ندارم مهمونم هرکی باشه ظرف بشوره خودم با اصرار میشونمشون،حتی قبلا که ماشین ظرفشویی نداشتم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من کلا دوس ندارم مهمونم هرکی باشه ظرف بشوره خودم با اصرار میشونمشون،حتی قبلا که ماشین ظرفشویی نداشتم

اگه خونشون اصلا دعوت نکنه چی بعد چند سال ولی خودش بیاد کمک نکنه کلا 

اگه خونشون اصلا دعوت نکنه چی بعد چند سال ولی خودش بیاد کمک نکنه کلا

خب مگه شما اونو دعوت میکنید؟

شما هم خودتون برید خونش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چربطی ب تحصیلات داره؟؟؟؟میزبان از دوروز قبل کلی تدارک دیده کلی سرپا بوده کلی زحمت کشیده شعور حکم میک ...

نظر منم همینه ولی کمک نمیکنه و اصلا خونش نمی‌ریم چون دعوت نمیکنه و اصلا مهمون قبول نمیکنه

عزیزم مثلا میریم کار فوری تو حیاط چند ساعت هستیم و بدون پذیرایی دیگه برمیگردیم.

وا چه موجود عجیبیه

نظر منم همینه ولی کمک نمیکنه و اصلا خونش نمی‌ریم چون دعوت نمیکنه و اصلا مهمون قبول نمیکنه

خب وقتی دعوت نمیکنه ینی میل ب ارتباط نداره یا وقتشو نداره

شمام دعوتش نکنین ک این چیزا پیش نیاد . 

خب وقتی دعوت نمیکنه ینی میل ب ارتباط نداره یا وقتشو ندارهشمام دعوتش نکنین ک این چیزا پیش نیاد .

یهویی میان پشت درن😑😑😑هیچوقت دعوت نیستن منم نوزاد دارم سخته واقعا 

ربطی نداره ، ادم خودش باید جنبه داشته باشه و جدای اون باید شعور داشته باشه 

حالا همه جا بگن دکتر دلیل نمیشه . خود ادم باید ادب داشته باشه هرچیم دکتر صداش کنن 

شاید دوس نداره ارتباط بگیره باهاتون و اینطورب نشون میده . 

دعوتش چرا میکنین؟ 

2810