2777
2789

چندروز پیش اومد خونمون اول بگم کلا عادتشه مامانمو میبینه زرت و پرت زیاد میکنه و همش از من بد میگه آخرم هرچی میگی کاری که واسش کردیو کامل فراموش میکنه

خلاصه اون روز خیلی به مامانم بی احترامی کرد بااینکه مهمون من بود مامانم دروغگو گفت بهش تهمت زد مامانمم خیلی مظلومه ولی خب گفت که خودت داری دروغ میگی ولی مادرشوهرم چنان قسم میخورد که من و مامانم و شوهرم اینجوری بودیم😳😳

حالا چندروز میگزره اصلا جواب تماساشو ندادم به شوهرمم زنگ میزنه میگه بده به خانومت شوهرم میگه ازدستت ناراحته دوست داشت جواب تلفن خودشو میداد

بقیه شو بگم

همین که همسرت تو تیم توعه عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب همسرمم مادرشه دوس داره رفت و امد کنیم هی به روم میاره که ی سر بریم یا مامانم زنگ زد گفته بیاین و اینا

مطمئنم که فردا هم میاد اگه نیاد میگه من برم که صد درصد نمیرم 

اگه اومد چجوری رفتارکنم باهاش؟

جواب نده تا درس بگیره

تاکی؟

اگه اومد خونم چجوری رفتارکنم ؟

چندروز پیش مجبور شدم جایی برم که اونم باشه دعوت بودم هی میخواست باهام حرف بزنه ولی من اصلا نگاهش نمیکرد و سربالا‌جوابشو میدادم

جواب نده تا به اشتباهش پی ببره.خط قرمزهاتو حفط کن

خیلی به خانوادم بی احترامی کرده به پدرم مادرم خیلی دلم شکسته اصلا دوسش ندارم اصلا 

ولی تاکی تااخر اینجوری باشم؟

اون زیاد میاد خونم من هرچند وقت برم؟ شوهرمو تنها بزارم بره؟

اینم بگم واسم دعا گرفته بود من اعتقاد به دعای بد ندارم ولی تا باطلش کردم حال من و همسرم خیلی خوب شد