2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد ده ماهه 😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
خواهر....دختر من تا سه سالگیش همین بود....مدفوعش مثل ببعی بود....می‌زدی به شیشه شیشه می‌شکست😂...اصل ...

لب نزده به هله هوله

اصلا بیسکوئیت ندادم اصلا!

آخه این جوری که بچه خیلی اذیت میشه

طفلک

نه هیچ وقت این کارو نکن....چون خودم کردم عواقب شو دیدم....تنبلی روده میاره بزرگتر هم بشه با این روش ...

برا پسرم دو سه سال استفاده کردم، هیچ طوریش هم نشد، بچه های اطرافم هم اونایی که شیر خشک میخوردن یبوست میگرفتن با همین گلیسیرین شکمشون کار می‌کرد، الان پسرم 5 سالشه، از وقتی که از شیر خشک گرفتمش قشنگ راحت دسشویی میره، بچه های داداشامم که تقریبا با پسرم همین هستن همینطور، هیچ مشکلی ندارن خداروشکر، به غیر از گلیسیرین هیچ راهی فایده نداشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جذب شیر رو مختل نمی کنه؟می دم بهش از این به بعد بلافاصله بعد از شیر دادن

اره....دو تا شیشه داشته باش....یکی شیر درست کن یکی هم آب باشه....به اندازه نیازش آب بده بخوره.....خواهر نتیجشو میبینی دعام میکنی.....آب کاش منم زودتر می‌فهمیدم.....چقد شیاف گذاشتم چقد گلیسیرین و خیلی چیزای دیگه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
برا پسرم دو سه سال استفاده کردم، هیچ طوریش هم نشد، بچه های اطرافم هم اونایی که شیر خشک میخوردن یبوست ...

آخرش هم باید ببرم دکتر انگار

ولی حتما می پرسم همین گلیسیرین رو

مرسی دوستم

اره....دو تا شیشه داشته باش....یکی شیر درست کن یکی هم آب باشه....به اندازه نیازش آب بده بخوره.....خو ...

دستت درد نکنه عزیزم

خدا خیرت بده

تموم شه این کابوس من ان شالله

لب نزده به هله هولهاصلا بیسکوئیت ندادم اصلا!آخه این جوری که بچه خیلی اذیت میشهطفلک

ضمنا پسر من شیر خشکش رو بعد تغییر دادیم به ببلاک که روش نوشته پره بیوتیک، بعد از اون کمی بهتر شد، اما باز هر از گاهی یبوست میشد 

ضمنا پسر من شیر خشکش رو بعد تغییر دادیم به ببلاک که روش نوشته پره بیوتیک، بعد از اون کمی بهتر شد، ام ...

می گم به دکترش حتما

اگر عوض کردن گیگوز کمک کنه که خیلی خوبه

خیلی هم بد گیر میاد

برا پسرم دو سه سال استفاده کردم، هیچ طوریش هم نشد، بچه های اطرافم هم اونایی که شیر خشک میخوردن یبوست ...

منم همین کارو رو کردم....همین باعث میشه بچه فقط با تحریک مقعد مدفوع کنه.....وگرنه تخلیه نداره....وقتی بردمش دکتر ..پیش همسرم چنان دادی سر من کشید ....داشتم سکته میکردم....دیگه انجام ندادم....همین کارایی که گفته انجام دادم تا خدارو شکر خوب شد.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
آخرش هم باید ببرم دکتر انگارولی حتما می پرسم همین گلیسیرین رومرسی دوستم

آره گلم دکتر هم ببر، احتمالا شیر خشکش رو عوض کنه دکتر، و اینکه داخل سوپش کمی روغن زیتون یا کره بنداز، البته روغن زیتون رو هم حتما با دکتر مشورت کن 

پودر آجیل یبوست میکنه. مدفوع سیاه ینی آهن مازاد در مدفوع. قطره آهن زیاد میدی؟ اون خودش یبوست میکنه. بهترین چیز برای یبوست پوره ی آلو هست. ازین آلو بزرگا پوست و هسته ش رو بگیر بخارپز کن و له کن بده بخوره. تا روزی سه چهار تا آلو بده بخوره. شرایطی براش پیش بیار که سینه خیز بره. خیلی موثره. پسر من تقریبا همین سنه و وقتی سینه خیز میره پنج دقیقه نشده مدفوع میکنه.

بارهنگ هم خوبه. یه قاشق مرباخوری بارهنگ رو با یه لیوان آب بجوشون تا لعاب بده. بعد اندازه چند قاشق ازون بارهنگ بده بخوره. توی سوپش روغن زیتون بزن. اگر آب بهش میدی آب گرم باشه، باعث دفع میشه.

حالا باز اگه چیزی یادم اومد میگم بهت. فعلا همینا یادم بود.

2810