2777
2789
عنوان

سقط جنین با قرص سایتوتک

1014 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ، دوست من تقریبا یکی دو ماهه که حامله است و قصد سقط جنین با قرص داره میشه هر تجربه‌ای که دارید برای مراقبت های قبل و بعد سقط بهم بگین چون من پیششم برای سقط میخوام ازش مراقبت کنم چیا باید بخوره برای درد و چه کارهایی انجام بده ممنون مبشم بگین امشب قراره سقط کنه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
0
0%
1
1
100%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناهه نزار این کارو کنه

عزیزم گناه اینه که شرایط نگهداری بچه نداشته باشه و دنیا بیاره تو فقط و بدبختی بزرگ شه و اصلا شرایط جسمانی مناسب برای باروری نداره احتمال معمولیت بچه زیاده

عزیزم بعد سقط شکم و رحمت رو گرم نگه داره 

کاچی و چیزای گرمی بخور

اگه دردت زیاد بود مسکن و شیاف استفاده کن

حسابی خودت رو تقویت کن تا برگردی به شرایط قبلیت 

خودتو‌سرگرم کن تا از روحیه نیوفتی😔

عزیزم بعد سقط شکم و رحمت رو گرم نگه داره کاچی و چیزای گرمی بخوراگه دردت زیاد بود مسکن و شیاف استفاده ...

ممنون عزیزم دوستم قراره سقط کنه خیلی استرس نداره خودش ولی من‌ چون از افسردگی های بعدش شنیدم خیلی نگرانم براش همش دارم تحقیق میکنم قبل سقط غذا چی باید بخوره امشب قراره سقط کنه

ممنون عزیزم دوستم قراره سقط کنه خیلی استرس نداره خودش ولی من‌ چون از افسردگی های بعدش شنیدم خیلی نگر ...

کاش شب این کارو انجام نده اگه یه وقت فشارش بیوفته یا حالش بد بشه حداقل بشه خودشو برسونه به یه درمانگاهی.

بعد استفاده از قرص باید راه بره تا بیوفته خونریزی 

بعدش ممکنه یکم تب و لرز کنه ،خیلی مراقبش باش

کاش شب این کارو انجام نده اگه یه وقت فشارش بیوفته یا حالش بد بشه حداقل بشه خودشو برسونه به یه درمانگ ...

درمانگاه شبانه روزی نزدیک هست

حتما عزیزم ممنون

تحرک زیاد داشته باشه؟ موقعه سقط میتونه جیزی بخوره؟