2777
2789

دقیقا یادمه سال ۹۹ بود باردار بودم و من اون موقع تو سایت هم بودم چون کم سن بودم و بی تجربه ۲۳ سالم بود ، جاریم قبل من باردار بود و بعد بچش خود به خود سقط میشه ، بعد اون من باردار میشم یه شب خونه پدر شوهرم دعوت بودیم و حال روحی جاریم هم خوب نبود یهو برگشت گفت به مادر شوهرم اره به این عروستون برسید منو می‌گفت اونوقت این عروستون خودش ) باردار بود یه میوه براش نمیخریدید بعد این از اول با من بد بود🙂یهو برگشت سمت من گفت می‌دونم همچی زیر سر توعه بچه در برابر بچه بچمو ازم گرفتید ایشالا هیچوقت خوشی بچه رو نبینی اون بچه ای که تو شکمت داره رشد می‌کنه رو هیچوقت نتونی بغل کنی آمین😔هممون شوکه شدیم من زدم زیر گریه دعوا شد الانم ۴ ساله قطع رابطه ایم خدا نفرین آدمای بد رو خدا رو شکر قبول نمیکنه الان دخترم ۳ سالشه یه دو قلو هم باردارم خودش دیگه باردار نشده 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جاری عنی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

وای یاعلی هیچی بدتر ازین همه بخل حسادت نیست گند میزنه‌تو زندگی خودطرف

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

خوشبحالت هیچ کس بهت آسیب نمیزنه

ولی هرکس منو مسخره کنه و یا دلمو بشکونه 

و زندگی خراب کنه خدا خوشبختر میکنه طرف 

اون وقت من داغون تر و افسرده تر 💔🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️

بد حرف زده خیلی 

ولی اخرای کامنت شما هم حس خوبی نگرفتم انکار یه حس خوشحالی داری که اون بچه دار نشده دیگه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من عمم خیلی پشت سرم حرف زده خیلی از روی حسادت

دلم گفتم خودت ۳ تا دختر داری چوبش میخوری

وقتایی عصبانی بشم با اشک و داد به بابام میگم الهی دوتا خواهرت که باعث این روزا شدن کتک بخورن و حرف پشت سرشون باشه میدونی از رو خشم میگم گاهی 

ولی اونا واقعا دل منو شکستن

منم‌کامل قطع ارتباطم فقط ببینم یه سلام و تمام

شد