2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶واحد دارین اونوقت خودتون لنگ موندین این ثروت چه فایده ای داره وقتی ارامش ندارین 

بقیه ی واحدا رو بدین اجاره 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

خوب هر دو حق دارید برا جای زندگی تصمیم بگیرید 

ولی،یه چیزی 

این همه سال شما به نفع شوهرت کوتاه اومدی گفتی چشم 

حالا یه سال هم به دل شما راه بیاد بگه چشم‌

بدهی بهونه س 

و گرنه همون مغازه رو میداد رهن 

به ایشون بگو این همه وابستگی به والدین درست نی 

مادرش هم برادرشوهرت هست پس تنها نی 

شما دیگه برید از اونجا بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من خودم اگه شوهرم بدهی داشته باشه کوتاه میام همین جا میشینم تاساله بعد به شرطی که شوهرت باز ساله بعد نگه من انقدر بدهکارم باید سره حرفش باشه اگه همش بخواد دبه دربیاره بهش اعتباری نیست

نیاز نیس ما نظر بدیم مثل روز روشنه ک حق با شماست عزیزم شوهرتون هم باید منطقی تر فکر کنه و بهونه تراشی بیش از حد تموم کنه

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

خب وقتی شوهرتون بدهی دارن چی میشه یه سال دیگه هم صبر کنید 

از شوهرت قول بگیر که سال دیگه حتماااااا برین توی اون خونه بدون هیچ بهونه ای 

بعد از ۱۰ سال هنوز بهم نرسیدیم😔نمیدونم چه حکمت و قسمتیه🙂 انشاالله همه عشقا بهم برسن و خوشبخت بشن منو عشقمم بهم برسیم و خوشبخت بشیم🙏🥹💜✨🖇️