2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

شوهرتون نمیخواد بره میخواد کنار مادرش باشه بهانه میاره ، هنوز یاد نگرفته استقلال رو و اینکه اولویت ارامش زن و بچه خودشه وگرنه به نظر شما اهمیت میداد کسی که دوست داشته باشه نه تنها ازت نظرسنجی میکنه بلکه حال خوبت براش مهمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما زیادی بسازی،مشکل اینه،

ایشون اگر مرد باشه،میدونه الویت ارامش روان شماست تا حالت خوب باشه و بتونی بهترین حال رو به بچه هاش بدی،پس اگر چیزی حال شما رو خوب کنه قطعا به فردا هم نمیذاره،

شماهایی که میخواین بچسبین ور دل ننه هاتون چرا زن میگیرین؟؟که زنتونم بشینه ور دل ننتون؟؟ 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

به شوهرت بگو این که ادمو وعده میدی و میزنی زیرش بده پس حق با توعه عزیزم نه با شوهرت 

شوهرت مثل شوهر من رو هوا یه چیزی میگه

البته با احترام

آقای محترم درسته یکم سختتون میشه ولی  خانمتون سالها کوتاه اومدن 

بخاطر شیرین بودن زندگی جفتتون قبول کنید 

ان شاءالله که پول بدهیها هم جور میشه

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜

خونه نو رو بدین دست مستاجر که بعدا خودتون برین توش؟ مگه دور از جون دیوانه اید برین تو خونه خودتون لذتشو ببرید گفتی مغاره ام که هست اونو بدین رهن و اجازه 

رهن اجاره مغاره اتفاقا بهتر از خونه است 

این کاربری واگذار شده است....

هر زنی حق طبیعیش اینه ک ت خونه جدا و مستقل درکنار شوهرش و بچه هاش زندگی کنه و اصلا هیچکس کنار نمیاد ک کنار مادرشوهر زندگی کنه چقد خانومی کردی ک این همه سالم تحمل کردی و هیچی نگفتی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂