2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

من خودم ۱۴ ساله ازدواج کردم؛با مادر شوهرم تو یه ساختمونم

خونه یه دفعه گرون شد نتونستیم فعلا بخریم و ازاینجا بریم!

خونه ی مستقل داشتن آرزوی همه ی زوجا بخصوص خانم هاست،خیلیا مستاجرن و آرزوی خونه دارشدن دارن!

چرا شما قدر داشته هاتونو نمیدونید و از فرصت باقیمانده ی عمرتون که ان شاالله ۱۲۰ سال باشه ولی درواقعیت ممکنه خیلی کوتاه باشه از امکاناتتو ن استفاده نمی‌کنید تا احساس خوشحالی و خوشبختیتون بیشتر باشه!

بنظرم آقای خونه دل به دل خانمتون بدید و دلشو شاد کنید بزارید این کارتون جبرانی باشه برای از خود گذشتیگیهای خانمتون در مواقع سخت زندگیتون که پابه پاتون اومده و درکتون کرده!

یه جوری شوهرت میگه ۲۵۰ میلیون قرض داریم که انگار ۲۵۰ میلیون دلاررررررر قرض دارین. کسی که حداقل ۶،۷ واحد آپارتمانی و یه مغازه داره دیگه ۲۵۰ میلیون براش پول توجیبیه

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم....درکت میکنم.برو فدات شم برو خونه ی خودت بشین...همسرت باید و وظیفشه کار کنه خرجتو نو در بیاره وبتو هم‌مربوط نیست که پقدر بدهی داره.به اندازه ی  کافی کمکش کردی...دیگه بسشه.برو بشین تو خونه خودت

با سلام خدمت دو عزیز 

بانو جان از طرف من یکی بزن تو گوش شوهرت شاید ندونی چرا زدی ولی شوهرت خوب میدونه چرا خورده 

مرد مومن هم تو میدونی هم من هم همه حضار محترم ک قرض بهونس 

خانوم جان اول باید بگم اشتباه از تو بود همون اول قبول کردی الانم شوهرت میگه ن مشکلی هست ن بحثی چرا اینجارو ول کنم برم خلاصه که کلا شوهر شما قصد بلند شدن نداره 

ولی برادر من اگه جدا میخونی کامنتارو 

اگه اسایش مادر و همسرت و خانوادتو میخوای سنگین و رنگین پاشو برو تو خونه خودت مستقل از مادر و برادرت باش تا کی بند ناف شما مردا ب ننه هاتون وصله!!!

زن گرفتی مستقل باشی حتما باید فلفل بزنن رو ... شون  ک از شیر گرفته بشین 

دوتا بچه داری شاید خانومت راحت نیست شاید اذیته هزار شاید دیگه 

این بامبولا چیه مرد مومن(وی خود را کنترل میکند که حرف بی ادبی نزند)

خطاب به خانوم عزیزم یه یه ماهی جمع کن برو خونه پدرت بگو نمیام تا خونه رو جدا نکنی تا حساب کار دستش بیاد نداشتی قرض نمیگرفتی مرد😒

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

مغازه رو بدین اجاره برید زندگی کنید یعنی چی که با وجود یه ساختمون همچنان دارید مشترک زندگی میکنید آخه!!!

انشاالله صد سال زنده باشید لذت دنیا رو ببرید ولی آدم از فردای خودش خبر نداره برید لذت خونه تونو ببرید (شوهرت هنوز لذت خونه مستقل رو نچشیده بخاطر همین زیر بار نمیره شاید ) برادر من برو زندگی کن بزار خانمتم دلش خوش باشه ببین حال خوش خانمت چقد رو کیفیت زندگیتو روابطتون تاثیر خوب میزاره

تو اگر امسالم کوتاه بیای 

سال دیگه هم همسرت صد تا بدهی جدید ایجاد می‌کنه که نرید خونه خودتون 

حتی اگر یک واحد هم فقط داشتین حق بازم با شما بود چه برسه به ۶ تا 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین همه اینایی ک گفتی ، تک ب تک ، توی زندگی من وجود دارهالخصوص اینکه باید در همه شرایط راضی نگهشون ...

کلا خونه هم انگاری مال خودشونه گند بزنن همچین زندگی رو

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
😂😂😂

بنظرم برید خونه خودتون بشینید.وقتی برید تازه می‌فهمید زندگی مشترک و استقلال یعنی چی.

با این توصیفات هنوز لذت واقعی زندگی مشترک و نبردید.

ان شاالله همیشه خوش و خرم باشید.زندگیتون پر از عشق و پایداری🌹

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
❣❣❣❣❣❣مرسی عزیز دلمبهترینارو براتون ارزو میکنم

خواهش میکنم....

این یک واقعیته که همه ی آقایون باید بدونن

انشاالله هر چه زودتر مستقل شی،و بری خونه ی خودت

توهم برام دعا کن.........با اینهمه ثروت مستقل شدن شده برام یک آرزو

ضمن اینکه من همه چیز اون واحد رو ، سرامیک و کابینت و کمد دیواری و بین کابینتی و ... با شوق و ذوق انت ...

اگر شوهر عاقل و فهمیده ای داشتم خودش باید میفهمید که اونجا رو برای زندگی خودم در نظر گرفتم

و باید برای خوشحالی همسرش هم که شده منو ببره اونجا

نه اینکه با بهانه های واهی منو بپیچونه