2777
2789
علائمم داری؟من هفته شیشم هیچ علائمی ندارم فک میکنم اصلا حامله نیستم

فرناز جون فقط سینه هام درد داشت و زیر دلم منقبض میشه 

وکلا اشتهام کم شده

سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستین☺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزم یعنی قبل از موعد پری ازمایش دادی؟ من امروز موعد پریمه ولی هیچ علایمی ندارم خداکنه نی نی ...

بله قبل موعد دادم 

علائمم تیرکشیدن شدید زیر دل و درد سینه هام  عزیزدلم من اینماه خودمو آماده کرده بودم ک برم عکس ...

آخی عزیزم .خدارو شکر که باردار شدی و به عکس رنگی دیگه نرسید. من هر کاری فکر کنی کردم .انواع قرصو آمپول و سونو و عکس رنگی و آزمایش و داروهای گیاهی و انواع ختم ها و چله ها و دعاها و متوسل شدن به ائمه و معصومین و نذرو نیاز و ...... هر چی که فکر کنی. اما تا حالا نتیجه ای نگرفتم. هنوز خدا نخواسته 😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
آخی عزیزم .خدارو شکر که باردار شدی و به عکس رنگی دیگه نرسید. من هر کاری فکر کنی کردم .انواع قرصو آمپ ...

هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو عزیزم