2777
2789
عنوان

بچه ها من پارسال یه رویای صادقه از امام زمان دیدم ولی…

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 42 پست
این چند بار شکست وتلاش ودر نهایت موفقیتهدندونپزشکی نداشت توشترازت چنده گلی؟ببین یه آیه هست میگه گاهی ...

ببین خانم

کسی که تخصصش تعبیر خوابه. بعدش چند تا سوال پرسید

گفت تعبیرش همون دندون هست که میخوای

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خانمکسی که تخصصش تعبیر خوابه. بعدش چند تا سوال پرسیدگفت تعبیرش همون دندون هست که میخوای

خواسته بهت روحیه بده

اصلااااااا ربطی به دندون نداره

این چراغ میتونه برات یه رشته ی توب دیگه باشه

یا ازدواج که مثلا چند بار نشده بعد اخر سر درست میشه

حرف اون خانم آیه نیست

ناامید نباش ناامیدی از شیطانه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

من قبل کنکورم بابام خواب دیده بود دوتا چراغ دستمه یکیش تا نیام جلوتر پرنور تر میشه یکیش کمنورترواقعا ...

این خواب خیلی ماجراش فرق داشت

پای حرف امام زمان وسط بود😔 وگرنه منم انقدر به یه خواب اعتماد نمیکردم

خواسته بهت روحیه بدهاصلااااااا ربطی به دندون ندارهاین چراغ میتونه برات یه رشته ی توب دیگه باشهیا ازد ...

شما تعبیر خواب میکنید؟

چون علم تعبیر خواب کار هر کسی نیست

یک علم خاص محسوب میشه

این خواب خیلی ماجراش فرق داشتپای حرف امام زمان وسط بود😔 وگرنه منم انقدر به یه خواب اعتماد نمیکردم

خب ترازت چنده

بد شده؟

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

شما تعبیر خواب میکنید؟چون علم تعبیر خواب کار هر کسی نیستیک علم خاص محسوب میشه

اره بلدم

نه خوبه ولی چون هیچ سهمیه ای ندارم دندون قبول نمیشم

خوبه عزیزم 

به اونایی که اصلا قبول نمیشن فک کن

ناامید نباش لطفا🤗😘

خوابت ..........نمی دونم ازکی پرسیدی ولی اهمیتی نداره من اینطور میفهمم که چراغ خاموش روشن درحین مطالعه یه مشکلی بوده که مانع درس خوندنت قراربود بشه مثلا خدانکرده یه تصادفی یه فوت عزیزی یا .... خلاصه چیزی که مانع ازتمرکز ودرس خوندنت میشده که ازامام زمان کمک گرفتی واونم کمک کرده (قسمش دادم که لامپا خاموش نشه که بتونم درسمو بخونم =تونتیجه رو نخواستی تو درمسیر کنکوربرای حل مشکل قسمش دادی بعد حل مشکل میخواستی به درس خوندن ادامه بدی اگه معنیش رسیدن به دندون بود بعد رفع مشکل به فکردرس برا کنکور نبودی ) یه ذره فک کن اون نتیجه رو برات نشون نداده وتو نتیجه رو ازش نخواستی تو درمسیر کنکور ازیک مشکل که هیچکس نمیتونسته حلش کنه (درکمال ناباروری همه لامپا روشن شد وحتی افراد خونه هم جا خوردن-هی من روشن کردم هی خاموش شد) ازش کمک گرفتی.

امام زمان رو تودنیای خودت خیلی کوچیک میدونی کوچیک نمی دونستی نمی گفتی گولم زد همچین جایگاهی ازگول زدن تو چه سودی میبره؟درواقع اونی که برات تعبیر کرده خطاکرده