2777
2789
عنوان

اونایی ک سقط داشتن بیان

94 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من ۸روز از موعد پریودم گذشته بود بیبی چک زدم مثبت شد و آزمایش بتا هم دادم مثبت شد دیروز توسط یه تزریقاتی اقدام به سقط کردم آمپول زدن و قرص زیرزبانی دادن۵تا و من حدودا ۵ساعت بعد بدون کوچکترین دردی شروع ب خونریزی کردم و دوتا لخته نسبتا بزرگ دفع شد ازم  بعد لخته دوم دیگه خونریزیم قطع شد حالا بنظرتون سقط کامل شده؟هیچ دردی هم ندارم لطفا هرکی تجربه داره بیاد

طبیعیه باز تو اینذچندروز امکان داره بیوفتی ب خونریزی. 

دوش ابگرم بگیر 

دمنوش بابونه بخور 

فردا سونو برو اگه بقایا داشتی بازم قرص مصرف کن ک دفع بشه

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه باز تو اینذچندروز امکان داره بیوفتی ب خونریزی. دوش ابگرم بگیر دمنوش بابونه بخور فردا سونو برو ...

ممنون ک جواب دادین میگم فردا سونو برم یا چندروز صبرکنم؟

ممنون ک جواب دادین میگم فردا سونو برم یا چندروز صبرکنم؟

فردا برو اگه بقایا داشتی بزرگ بود قرص مصرف کن بازم.

اگه بقایا کوچیک بود قرص مصرف نکن دیگ تا اولین پریودت و بشی... پریود ک شدی تموم شد برو سونو یعنی مثلا 1ماه دیگ 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....