دختر__کوچولو مدیر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 78 عنوان میشه سریع جوابم رو بدیننننننن | مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 184 پست سلاممن الان یدونه پشه کشتم روی کمدم بود بعد با دستمال کشتم الان خونش خورده به کمدم روی دستمال کاغذی هم خونش بود الان این خون نجسه؟باید حتما آب بکشم؟مرجع تقلید منم رهبر هستش 1403/06/09 | 08:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانزو عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 535 نه نههههه اصلا خودم تنهایی میبرم😔 جان من خودتو اذیت نکن خواستی صدام کن با هم ببریم بندازیمش بیرون برای اینکه خیالت راحت بشه که خون و از بین بردی من از ماشینم بنزین میارم کلا آتیش بزنیم کمد روبعد که زغالش اکی شد یه جوجه هم بزنیم رو زغالش
دختر__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 78 اول دیه ی پشه رم حساب کن کشتی قتل عمد حساب میش الان خانوادش میان انتقام خونشو میگیرن😢
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1642 من امسال دبیرستان میرم 😂 عزیزم 🥰پس همونه خداحفظت کنه برای پدرمادرت خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 3433 جان من خودتو اذیت نکن خواستی صدام کن با هم ببریم بندازیمش بیرون برای اینکه خیالت راحت بشه که خون و ا ... لعنت بهت😹🤣🤣🤣🤣🤩
m_a_h_r_u عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1504 ولی به مذهبی بودن ربط نداره ها مگه اینا توی دین وزندگی دبیرستان نبود؟ بود بابا😅هرحیوانی که خون جهند ... خانم داری میگی دبیرستاناینجا همه که دبیرستانی نیستنمن که سالهاست از دوران دبیرستانم گذشته چرا باید درسی که فقط حفظ کردم که امتحان بدم رو یادم باشه؟
دختر__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 78 نمیخام گارد بگیرمااا ولی خدایی جدی پرسیدی؟؟ هن؟! جدی جدی😔😂😂
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1642 خانم داری میگی دبیرستاناینجا همه که دبیرستانی نیستنمن که سالهاست از دوران دبیرستانم گذشته چرا باید د ... چه عرض کنم منم سالهاس گذشته ولی یادمه دیگه🥰 خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
دختر__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 78 جان من خودتو اذیت نکن خواستی صدام کن با هم ببریم بندازیمش بیرون برای اینکه خیالت راحت بشه که خون و ا ... صبر کن لباسام رو خالی کنم بعد ببریم بندازیم پایین
مانزو عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 535 لعنت بهت😹🤣🤣🤣🤣🤩 😂😂😂😂خدا شاهده اینقدر دوست دخترمو میخندونمکثافت اونروز دوستاشو آورده جلوی مغازم میگه یه خورده چرت و پرت بگو اینها بخندن گفتم مگه من دلغکم لامصب از خنده مرده بودن😂😂😂
m_a_h_r_u عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 1504 پس موقع مریضی هم دکتر نرو از عقلت استفاده کن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣خب هدم از عقلش استفاده میکنه میره دکتر شما مریض میشید دعا میکنید یا میرید پیش مرجع تقلیدتون ؟علم پزشکی یک علم نوین و در حال آپديت هست ، مرجع تقلید از همون مسائل ۱۴۰۰ سال پیش هست و هیچ تغییری نمیکنه .
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 3433 چقد ماها ساده ایم که حرفشو باور کردیم،اسی ۵ساعته که عضوشده،تاپیک زده که پربازدیدشه،واقعا فکر کردین داره جدی میگه؟ اون الان داره بهمون میخنده که سرکار گذاشتمون😰🤕
yalda_iman عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 3433 😂😂😂😂خدا شاهده اینقدر دوست دخترمو میخندونمکثافت اونروز دوستاشو آورده جلوی مغازم میگه یه خورده چرت ... 🤣🤣🤣🤣🤣یزید