امشب داشتم از خونه خواهرم اینا میومدم پشت فرمون به این فکر میکردم یه عمویی دارم خیلی شوتی سواره داشتم با خودم میگفتم الان فکر کن این با این شوتی سواری تند بره آدم باهاش باشه یا با یکی باشه الان ببینمش بعد من با ماشین برم دنبالشون با سرعتشون جلوشو بگیرم بعد یاد بچه فامیل مون افتادم که به همین طریق تصادف کرد و فوت شد و این حرفا رفتم خونه به زن داداشم فکر میکردم تو ذهنم داشتم یه ماجرایی براش تعریف میکردم یکدفعه زنگ زد گفت عموت تصادف کرده برگام ریخت یعنیییییییییییی!!!!!!!!
چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به نظر من هر قدرتی دارید برای خودتون نگه دارید، چون دور از جون انرژی های منفی چشم زخم خیلی ها بالاست و در خوشبین ترین حالتش باعث از دست رفتن اون قدرت میشه
و به قول دوست عزیزمون هم قدرت انرژی های منفی خودتون هم دست کم نگیرید چون جذب این ها بالاتر هست
نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹