2777
2789
عنوان

بازم کنکور

114 بازدید | 13 پست

کنکوری ۱۴۰۳ هستم. هنوز رتبه ها نیومده.

من عاشق رشته دندون پزشکی ام. ولی یه مشکلی دارم اونم این که با این ترازی که امسال میارم از چند تا مشاور که پرسیدم بهم گفتن فقط پزشکی تعهدی میارم که اصلا علاقه ندارم. ینی حتی دارو و فیزیوتراپی و... رو هم قبول نمیشم چه برسه به دندون. دوست دارم پشت کنکور بمونم که دندون قبول شم. ولی از یه طرف میترسم که جا بزنم. مثلا نتونم صبح ها بیدار شم یا حس و حال درس خوندنم از بین بره الکی پشت کنکور بمونم و رتبم بدتر شه.

چیکار کنم؟ کسی رو سراغ دارید که بمونه پشت کنکور و دندون قبول شه؟ 

من پا هدفم وایمیستم شمارو نمیدونم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شما خودتون کنکور دادید؟

بله عزیزم تراز کلم ۷۵۰۰ میشه اما میمونم پشت کنکور فقط بخاطر چیزی که ایندمو باهاش می‌خوام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
پزشکی تعهدی زابل و دزفول و... اینارو میارم . خودم تهرانم . به نظرم اثلا ارزش نداره که تعهدی بخونم.

نداره اگه فیزیو میاوردم خوب بود

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بله عزیزم تراز کلم ۷۵۰۰ میشه اما میمونم پشت کنکور فقط بخاطر چیزی که ایندمو باهاش می‌خوام

چه خوب موفق باشد. 

شاید سوالم عجیب باشه ولی نمیترسید از مسیر؟ چون خیلی وقتا شرایط جور نمیشه

چه خوب موفق باشد. شاید سوالم عجیب باشه ولی نمیترسید از مسیر؟ چون خیلی وقتا شرایط جور نمیشه

چرا عزیزم خیلی خیلی میترسم من هم متاهلم و هم یه پسر یکسال دارم همین شرایط رو برام فوق العاده سخت کرده 

اما اینکه فکر اینکه در آینده حسرت اون رشته به دلم بمونه وفادار به مسیرم کرده... من امسال فقط یکماه درس خوندم اما نتیجه خیلی بد نشد اگه خوب بخونم میتونم به اون چیزی که می‌خوام برسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا عزیزم خیلی خیلی میترسم من هم متاهلم و هم یه پسر یکسال دارم همین شرایط رو برام فوق العاده سخت کرد ...

امیدوارم به هر چی که میخوای برسی:)

حق با شماست اگه ادم چیزی رو واقعا دوسش داشته باشه و ادامه نده حسرتش به دل میمونه 🤦‍♀️