2777
2789
گفتم اون روزهای آخر، اون موقع در حد دو سه قطره اسخداوکیلی یه چیزهایی میگید آدم از خنده روده بر میشهآ ...

برا منم کاری که تو می‌کنی خنده داره

😬🥴 برا نم دادن هم میتونه رطوبت برسه اما خون دیده نشه 

کاپ خوبه ؟؟نشتی ندارع ؟؟اخه واقعا از نوار گذاشتن خسته شدم چند ماهه فکرم درگیر کاپ هستش؟؟سایز باید ...

کاپ عالیه فقط نباید باکره باشی نشتی نداره مگر یادت بره تمیزش کنی سایز باتوجه به میزان خونریزیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا منم کل عمرم همین بود به شب دوم دیگه شبا قطع میشد یه شب گفتم چه کاریه مزارم راحت بخوابم نصف شب پا ...

منم نوجوان بودم یبار این اتفاق افتاد ولی فقط لباس زیرم و شلوارم کثیف شد به تخت نرسیده بود خیلی هم مهم نیست اگه کثیف بشه فوقش تمیزش میکنم ولی خونه مردم از این کارا نمیکنم حتما نوار  استفاده میکنم 

لایک نکن عزیزم 🥲
متاسفانه بشدت سخته برام شستن اینجور چیزا قبلا ی بار پارچه گذاشتم مامانم شستش ولی دوست نداشتم اینطوری ...

با سرد فوری پاک میشه فقط باید همون موقع شسته بشه کهنه نشه

لایک نکن عزیزم 🥲