یه بار با یه اقایی صحبت می کردم مثل سیل در کسری از ثانیه ریخت روی کفشم و متاسفانه جورابم کرم بود
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
مگه شیر فلکه باز میشه چخبره ؟ برای من که تا دو سه ساعت اندازه ۵ الی ۶ قطره میاد بعدش میزارم تازه از ...
برا منم کل عمرم همین بود به شب دوم دیگه شبا قطع میشد یه شب گفتم چه کاریه مزارم راحت بخوابم نصف شب پاشدم دیدم همه جا پره خونه ،😭😁فقط اون شب شدم بعد اون مثل قبل دو شب و تمام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
متاسفانه بعد از چند ساعت میشینم و بلند میشم خونریزی دارم باید ۲ ۳ ساعت یبار پد عوض کنم از روز دوم به بعد دیگه کم و کمتر میشه روز ۶ هیچی خونریزی ندارم روز هفتم یکم و دیگه تمام🫤😮💨
حال من خوب است،اما با تو بهتر میشوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
ببین اگر دانشگاه میرفتم یا بیرون که صد درصد میذاشتم از 3 روز قبل ولی توی خونه میدونی چجوری مثلا مال من تا 4 روز اول پریود فقط لک هست !!! اون روزا همش میذاشتم میدونستم کامل نمیادا ولی باز میذاشتم ولی چون خیلی برام گرونه دیگه وقتی خونه م اون رو هم نمیذارم فوقش لباس زیر رو هر دو ساعت عوض میکنم میشورم
شما که پریود نامنظم داری برنامه لیوم نصب کن موقع پریودی ات بهت اطلاع میده خیلی اموزشی هست
دمت گرم من نصب کردم خیلی عالیه
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️