2777
2789

من اگه تو کیفمم بزارم باز بدردم نمی خوره

یهو مثل سونامی سرازیر میشه لامصب 

یه بار با یه اقایی صحبت می کردم مثل سیل در کسری از ثانیه ریخت روی کفشم و متاسفانه جورابم کرم بود  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مگه شیر فلکه باز میشه چخبره ؟ برای من که تا دو سه ساعت اندازه ۵ الی ۶ قطره میاد بعدش میزارم تازه از ...

برا منم کل عمرم همین بود به شب دوم دیگه شبا قطع میشد یه شب گفتم چه کاریه مزارم راحت بخوابم نصف شب پاشدم دیدم همه جا پره خونه ،😭😁فقط اون شب شدم بعد اون مثل قبل دو شب و تمام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون موقع میذارم 

چون چندساعت اول خیلی کم خونریزی دارم 

متاسفانه بعد از چند ساعت میشینم و بلند میشم خونریزی دارم باید ۲ ۳ ساعت یبار پد عوض کنم از روز دوم به بعد دیگه کم و کمتر میشه روز ۶ هیچی خونریزی ندارم روز هفتم یکم و دیگه تمام🫤😮‍💨

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

نه همون ۴_۵ روزم به زور پد تحمل میکنم از پدم بدم میاد چون چندشم میشه یه چیز بذارم اونجا یا دست بکنم تو 

هر وقت بیادم قبلش قطره ای میفهمم سریع میذارم 

روزای اخرم باز قطره ای 

شباهم که نمیاد 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه همون ۴_۵ روزم به زور پد تحمل میکنم از پدم بدم میاد چون چندشم میشه یه چیز بذارم اونجا یا دست بکنم ...

منم چندشم میشه اما اگه قرار باشه ی قطره خون ب لباس زیرم بخوره دیوونه میشم 

یعنی چند روز مدام پد میزاشتی؟

ببین اگر دانشگاه میرفتم یا بیرون که صد درصد میذاشتم از 3 روز قبل ولی توی خونه میدونی چجوری مثلا مال من تا 4 روز اول پریود فقط لک هست !!! اون روزا همش میذاشتم میدونستم کامل نمیادا ولی باز میذاشتم  ولی چون خیلی برام گرونه دیگه وقتی خونه م اون رو هم نمیذارم فوقش لباس زیر رو هر دو ساعت عوض میکنم میشورم

منم چندشم میشه اما اگه قرار باشه ی قطره خون ب لباس زیرم بخوره دیوونه میشم

چقد حساسی بابا لباسو ادم عوض میکنه 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما که پریود نامنظم داری برنامه لیوم نصب کن موقع پریودی ات بهت اطلاع میده خیلی اموزشی هست

دمت گرم من نصب کردم خیلی عالیه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️