2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ کاری نکردم خدایی فقط دینی رو خوندم و ریاضی)) قبول شدم ریاضی از ۱۵/۱۳ دینی هم کامل ۱۵ نمره گرفتم ولی زبان رو خیلی بد دادم چون این دروس خوب زده بودم قبول شدم معدل هم ۱۹ خرده ای بود برای راهنمایی 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

من هیچی نخوندم واقعا و دهم قبول شدم نمونه

البته مال ۷ ۸ سال پیشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
نهم به دهم

اول باید شرایط مالیشو داشته باشی دوم اینکه یه آزمون ورودی میزارن که اصولا خرداد برگزار میشه و شروع سال تحصیلی‌شون تیرماهه، از پایه قبلیت باید قوی تر باشی مفهومی فهمیده باشی چون امتحانای ورودی سخته منبعشم میگن کتب درسی اما از اونا نمیاد از یه سری کتابای تیز هوشانه میاد 

اول باید شرایط مالیشو داشته باشی دوم اینکه یه آزمون ورودی میزارن که اصولا خرداد برگزار میشه و شروع س ...

من توی مدرسه درس و معدلم خوبه ولی میترسم چون ششم به هفتم قبول نشدم الانم قبول نشم

🙂🍃
بله ولی من نمیدونم جزو کدوم دسته هستم😄

بدون مطالعه آزمون بده ببین قبول میشی؟ 

بعضی ها میرن آزمون ثبت نام می‌کنند. بدون اینکه درس بخونند. قبول میشن. 

ولی بعضی ها چندین کتاب می‌خرند و کلی درس میخونند تا قبول بشن. 

من توی مدرسه درس و معدلم خوبه ولی میترسم چون ششم به هفتم قبول نشدم الانم قبول نشم

الان دیگه گذشته امسال تموم شده سال دیگه برو ولی نا امید نباش کتابای سلام و مرات بخون ایشالا قبول میشی عزیزم❤️