2777
2789
بدون مطالعه آزمون بده ببین قبول میشی؟ بعضی ها میرن آزمون ثبت نام می‌کنند. بدون اینکه درس بخونند. قبو ...

من کلاس ششم به هفتمو جدی نگرفتم و خیلی تست کار نکردم

ولی خب درسم توی مدرسه خوبه

میخوام تا دیر نشده خودمو آماده کنم و ببینم چه کتابای کمک درسی غیر سیر تا پیاز گاج خوبه

🙂🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حست درست بود سرش شلوغ بودامشب بنظرت اتفاق خطرناکی نمیوفته که؟😕میخوام تو ی موضوعی جواب رد بهش ...

سلام

عه واقعا حسم درست بود🙂؟

باورم نمیشه آخه واسه خودم هیچ موقع حسم جواب نداده😂

الان حسم میگه امشب اتفاقی نمیوفته

اگه آروم و قانع کننده بهش جوابتو بگی ناراحت نمیشه

🙂🍃
سلامعه واقعا حسم درست بود🙂؟باورم نمیشه آخه واسه خودم هیچ موقع حسم جواب نداده😂الان حسم میگه امشب ات ...

میگن حس خود ادم به خودش درست درنمیاد

برا همین تبادل حس ششمی انجام میدن اونایی ک حسشون قویه

امشب میخوام یه درخواستشو رد کنم بنظرت از من ناراحت میشه و کلا میزاره کنار؟

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
میگن حس خود ادم به خودش درست درنمیادبرا همین تبادل حس ششمی انجام میدن اونایی ک حسشون قویهامشب میخوام ...

بله واسه خودم بدرد نمیخوره😁🙂

گفتم که اگه آروم و قانع کننده جوابتو بهش بگی ناراحت نمیشه

🙂🍃
سلامعه واقعا حسم درست بود🙂؟باورم نمیشه آخه واسه خودم هیچ موقع حسم جواب نداده😂الان حسم میگه امشب ات ...

وای عزیزم😂😍

حس امشبت هم درست بود اتفاقی نیوفتاد

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه مشورتی ازت میخوام😥

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
نه پارسال قبول شدم امسال میرم یازدهم

سلام عزیز

دختر من امسال نمونهذقبول شده رشته تحربی

الان دوست دارم درباره مدرسش یکم ازتون لطلاعات بگیرم

میشه بگین سطح مدرسه در چه حده؟فرقش با مدرسه دولتی چیه؟اضافه بر سازمان باهاتو کار میکردن؟منظورم تست و اینجور چیزا بود

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
عزیزم🥺دیشب باهاش حرف زدم و اون موضوع رو رد کردمامروز زنگ میزنم جوابمو نمیده؟بنظرت بهم زنگ میزنه ؟

حسم میگه یا آخر امشب زنگ میزنه یا فردا پس فردا پیام میده

شاید حسم درست گفته باشه چون سرم درد میکنه🤧😁💕

🙂🍃
سلام عزیزدختر من امسال نمونهذقبول شده رشته تحربیالان دوست دارم درباره مدرسش یکم ازتون لطلاعات بگیرمم ...

سختگیری زیادی انجام نمیشد 

ولی از شدت استرس که امسال داشتم و فشار روانی که مدرسه داشت روزی نیس که ارامبخش نخورم 

باهامون تست کار میکنن الانم میریم مدرسه کلاس تست جمع بندی دهم

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌