2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا قبل یه سالگی .ولی بعدها مراقب باشی سرمانخوره و تبدیل به آسم نشه 

رفلاکس خوب نشه تبدیل به آسم میشه .بزرگ که شد شهریورا واکسن آنفولانزا بزن 

دختر من آسم گرفت نوزادی رفلاکس داشت

عشق زبان و ورزش و خانواده  
نمیدونم بخاطر چیهاما الرژی به پروتیین گاوی هم داره

خوب آلرژی داره دیگه،اگه شیر خودتو میخوره باید رژیم بگیری اگه نه شیر خشک مخصوص غذا هم نباید آلرژی زا بدی تا دوره حساسیتش تموم شه برا بچه من یکسالگی تموم شد

تا قبل یه سالگی .ولی بعدها مراقب باشی سرمانخوره و تبدیل به آسم نشه رفلاکس خوب نشه تبدیل به آسم میشه ...

وای بچه خواهرم همینه

رفلاکس داشت الان اسم گرفته

چیکارباید کرد

همه بچه ها سرما میخورن دیگه

آسم کی خوب میشه؟

خوب آلرژی داره دیگه،اگه شیر خودتو میخوره باید رژیم بگیری اگه نه شیر خشک مخصوص غذا هم نباید آلرژی زا ...

شیرخشک مخصوص میخوره

فرنی دادم دیدم صورتش بعضی جاها قرمز میشه 

ندادم

چی بدم؟

شیرخشک مخصوص میخورهفرنی دادم دیدم صورتش بعضی جاها قرمز میشه ندادمچی بدم؟

خوب اینو دیگه تا یکسال نده هرچی میدی با تست بده مثلا فردا براش سیب زمینی تست کن فرداشم باز سیب زمینی بده واکنش نداد هویج اضافه کن همینطوری سبزیجات مختلف اضافه کن تا بتونی براش سوپ بپزی تا یک هفته دیگه 

وای بچه خواهرم همینهرفلاکس داشت الان اسم گرفتهچیکارباید کردهمه بچه ها سرما میخورن دیگهآسم کی خوب میش ...

نه از این بچه ها باید خیلی مراقبت کرد تا سرما نخورن .آسم و آلرژی تشخصیش با دکتره پس گردوخاک و بوی اسپند و عطر و  حتی پیاز و چیزی سرخ میکنی ضرر داره واسشون شدیدا 

آسم یه دوره خوب میشه دوباره شروع میشه 

عشق زبان و ورزش و خانواده