2777
2789
عنوان

خیلی احساس زشتی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب احتمالا افسردگی داری گلم ، برو دکتر برات دارو مینویسه ، یه مدت مصرف میکنی حالت کن فیکون میشه ، کن ...

خیلی دلم میخواد یه دارو بدن بهم کلا راجب این فک نکنم 

کاش بود همچین چیزی 

مقایسه میکنم خودمو با همه فک میکنم همه از من زیبا ترن 

فک کردم شاید از این آدماس ک الکی حس میکنه زشته

قطعا همینه و این احساس دوست عزیزمون کاذبه ؛

ولی تو محیط های این شکلی عکس گذاشتن و اینکه راه رو باز کنی برای اینکه هر آدمی بخواد بیاد درباره ت نظر بده اصلا درست نیست ، 

طرف عقده ایه ، مریضه ، خودشیفته ست ، میاد میبینه طرف خشگله تا فی خالدونش میسوزه ولی در کنارش میبینه اعتماد بنفسش پایینه ،

با خودش میگه اینکه باز  گذاشته هر کسی درباره ش نظر بده ، اعتمادبنفسش هم پایینه بد بگم بیشتر باور میکنه ،

از موقعیت استفاده میکنه که حسادتش رو خالی کنه میاد چرت و پرت مینویسه ، 

این بنده خدا حالش بدتر میشه ، 

آدم بیشعوره عقده ای تو این محیط ها زیاده

💍🩷
منم اینطوری هستم خیلی بده دیگه حالم بهم میخوره انقدر دیگران بهم میگن تو چرا اعتماد به نفس نداری اعتم ...

اره خسته شدم بخدا با همه مقایسه میکنم خودمو تاپیکام ببین قبلا از رنگ چشمم راضی بودم داداشم زن گرفت چشم رنگیه انقد گفته خاصم فلانم حالم بهم میخوره از خودم

خیلی دلم میخواد یه دارو بدن بهم کلا راجب این فک نکنم کاش بود همچین چیزی مقایسه میکنم خودمو با همه فک ...

برو پیش روانپزشک حتما گلم ، دارو درمانی خیلی کمک میکنه ، 

مسئله مقایسه کردن هم که میگی از عزت نفس پایینته ، عزت نفست رو بالا ببر ، حالا بستگی به خودت داره ، میتونی بری پیش روان درمانگر یا کتاب های خودیاری روانشناسی و پادکست گوش کنی ، 

اصلا تسلیم این حس های منفی نشو ، همشون دروغن ، 

زیبایی یه مسئله نسبی و سلیقه ایه ، فقط مهمه خودت خودت رو دوست داشته باشی ، ک.و.ن لق بقیه میخوان منو خشگل یا زشت ببینن ، 

💍🩷
اره خسته شدم بخدا با همه مقایسه میکنم خودمو تاپیکام ببین قبلا از رنگ چشمم راضی بودم داداشم زن گرفت چ ...

واااای دیوونه ای از چشمات بدت میاد ؟؟؟

چشمات خیلیییییی خوشگله اصلا اینو از روی ترحم نمیگم تعجب کردم نوشته بودی از چشمام متنفرم 

باش نمیزارم

عکس از خودت نذار عزیزم ، 

آدم مریض زیاده ، میبینن اعتماد بنفسن پایینه بیشتر میخوان اذیتت کنن به دروغ حرفهایی میزنن که بیشتر حالت رو بد کنن ، 

خودت رو جنس نکن و راه رو باز نکن هر آدمی بیاد درباره ت نظر بده ، 

توی این محیط ها امنیت آدمها رو نمیشه ارزیابی کرد ، آدم عقده ای و مریض و خودشیفته تو این فضاها پره ،

اصلا کی باشن که بخوان درباره تو نظر بدن ، 

💍🩷
2810