2777
2789
عنوان

خیلی احساس زشتی میکنم

188 بازدید | 30 پست

بچها شب و روز فکرم شده هی با صورتم ور میرم ببینم چجوری جراحی کنم خوب میشه الانم پولش ندارم مگه 2، 3 سال دیگه 

یه روز حس میکنم زیبام یه روز زشت اعتماد به نفسم مدام بالا پایین میشه 

فکر میکنم فقط یک مدل مو میاد اونم با مغنه انقد موهام سفت میبندم مو شقیقه هام ریخته 

خیلی درگیرم شب و روز درگیرم 

حس میکنم پیشانیم خیلی بلنده همش موهام میریزم روش خیلی از لحاظ روحی داغونم کمکم کنین 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این سن عادیه

لایک درد ندارد سال تا سال یه حرف درست میزنی بزار لایکت کنیم دا  «هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
اره هیچ حس خوشحالی ندارم چندین ساله

خب احتمالا افسردگی داری گلم ، برو دکتر برات دارو مینویسه ، یه مدت مصرف میکنی حالت کن فیکون میشه ، کنارش از کتاب های خودیاری و پادکست و.. استفاده کن

💍🩷
عکس چی بذاره باز دوباره یه سری مریض میخوان از موقعیت استفاده کنن عقده هاشون رو خالی کنن بیان حرف مفت ...

فک کردم شاید از این آدماس ک الکی حس میکنه زشته

لطف کنید با لایک کردن اعصاب مارو بهم نریزید ممنون
2810