2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا بچه دوم بیارم

124 بازدید | 19 پست

سلام. روزتون به خیر

من لیسانس معماری داشتم، الان ارشد روانشناسی آزاد تهران شمال قبول شدم.

یه بچه دو سال و نیمه دارم.

میخوام دوتا بچه داشته باشم، از طرفی الان اگر درس بخونم اختلاف سنیشون زیاد میشه، اگر نخونم و دومی رو بیارم میترسم سختم بشه درس بخونم با دوتا بچه.

از طرفی تغییر رشته‌ای هستم و میترسم نفهمم سر کلاسا چی میگن..

و از طرفی هم پنجشنبه جمعه‌هامون دیگه میره به کلاس و تا دو سال دیگه هیچ روز تعطیلی نداریم با خانواده و میترسم بهمون فشار بیاد..

اما عاشق درس خوندنم.. میترسم بعدا افسوسشو بخورم..

درستو بخون و بیخیال بچه دوم شو حداقل تا ۵سال اینده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
یه چیزی بگم؟ الان اگه ارشد بخونی روانشانسی بعدش میخوای کسب و کار راه بندازی؟ یعنی ب درد میخوره؟ اگه ...

یه سری برنامه دارم برای بعدش چه کاری چه اجتماعی. اگر الان بخونم بعد بچه‌ی دوم باید کم کم برای اونا تو خونه بخونم و آزمون بدم اون بزرگ شد برم پی کار و فعالیت اجتماعی

اصلا کاری به درس خوندن ندارم ولی بچت دو سالو نیمه بفکر دومی نباش به همتون سخت میگذره خودت بچه اولت و ...

واقعیت از مسائل سخت باردار شدن سر دومی هم میترسم. الان سی سالمه، بعد سی سال احتمال ناباروری ثانویه هست.. کیست و فیبروم رشد میکنه و دوستام هزار دردسر داشتن

2810