2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14658 بازدید | 323 پست
کتاب ها را خوندم. اون آخر وقت کم آوردم سه تاشو خلاصه خوندم. و به نظرم خلاصه ها زیاد کمکم نکردن اصل م ...

ممنونم عزیزم اره منم یکیش رو جزوه خوندم اصلا متوجه نمیشدم اما کتاب ها هم خیلی زیادن و زمان کم خیلی کند پیش میرم و زود خسته میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جزوه ها خیلی خلاصه شدن من یکیش رو خوندم متوجه نشدم جزوات رو از کجا تهیه کردین؟

گامی نو  

ستارگان خوندم خیلی دیگه خلاصه کرده خوب نبود 

برا همینه اسی میگه منبع بخونید منم روانشناسیا رو نمیفهمم میرم سرچ میزنم به زبان ساده تر توضیحشو پیدا میکنم  عمومیا راحته 

سلام. اسی من سنم ۳۶ هست. ان شاءالله میشه؟؟

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتون https://www.ninisite.com/discussion/topic/15007685/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?page=1برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

گامی نو ستارگان خوندم خیلی دیگه خلاصه کرده خوب نبود برا همینه اسی میگه منبع بخونید منم روانشناسیا ر ...

ممنون عزیزم از کجا تهیه کردی؟ اره واقعا کاش وقت داشتیم کتابارو کامل بخونیم ببینیم چی به چیه

ممنون عزیزم از کجا تهیه کردی؟ اره واقعا کاش وقت داشتیم کتابارو کامل بخونیم ببینیم چی به چیه

از گروه تلگرامی ک‌اسی گزاشته  سرچ بزن  فایل زیپ همه رو دارین  پک نوین   گامی نو    ستارگان   هرچی که دلت بخاد پیدا میشه   ببین وقت نیس  یبار خبر میاد آزمون دی ماهه یبار میگن اسفنده  عمومی رو جزوه تست بخون قابل فهمه منم  از مهر تا حالا  کند پیش رفتم  الان تربیتی رو تموم کردم میرم فنون خیلی سخته آدم یادش نمی مونه ، دارم سریع میخونم برسم به تخصصیا که اواسط دی ماه برم واسه دوره  انشالله اگه خدا بخاد کمک کنه برنامم اینه

از گروه تلگرامی ک‌اسی گزاشته سرچ بزن فایل زیپ همه رو دارین پک نوین گامی نو ستارگان هرچی که ...

افرین بهت گلم حتما موفق میشی من سه تا کتاب اصلی خوندم چهارمی جزوه شروع کردم نفهمیدم رفتم باز کتاب اصلی البته بینشم مریض شدم عقب افتادم ممنونم عزیزم. چشم.