2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14681 بازدید | 323 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دكمه جان خوبي؟ميگم من تو يه روز نميتونم مثه اين گروه ها چند كتاب بخونم يه كتاب ميخونم تمام تستاش رو ميزنم تموم شد ميرم كتاب بعدي به نظرت به مشكل ميخورم؟

مرور هم ميكنم 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
استارتر جان یه سوال؟ رشته من هم دبیری جذب میکنه و هم آموزگاری شما میدونی که آیا من میتونم هر دو آزمو ...

پارسال که نمیشد فقط یکیش

مگراینکه امسال قانونشون را عوض کنن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
عزیزم با رشته حسابداری میسه دبیری کار وفن اوری قبول سد؟؟

عزیزم برای کاروفناوری مطمئن نیستم ولی میدونم رشته هنرآموز حسابدار میشه، یعنی دبیرهنرستان

شما دفترچه استخدامی ۴۰۲ را یه نگاه بنداز داخل یه جدول نوشته بود برای هر دبیری چه رشته هایی میتونن شرکت کنند

خوب یه سوال دیگه رو ممنون میشم جواب بدید کسی هم بوده که بخاطر شرکت نکردن در انتخابات رد شده باشه خیل ...

ببین باید دلیل قانع کننده بیاری که چرا شرکت نکردی.

بعد کلا شما هیج انتخاباتی را شرکت نکردی؟

مثلا یکیو میشناسم تو انتخابات ریاست جمهوری دوره قبل شرکت نکرده بود بعد گفته بود کرونا داشتم نتونستم برم. ازش قبول کردن

سلام دكمه جان خوبي؟ميگم من تو يه روز نميتونم مثه اين گروه ها چند كتاب بخونم يه كتاب ميخونم تمام تستا ...

سلام گلم خوبم ممنون. مشکلی نداره بلاخره هرکسی یه روش درس خوندن داره به شرطی که برسی تو فرصت دوسه ماهه همه کتابارا بخونی.

یه برنامه بلند مدت بنویس که با این روش ، کی میتونی همه کتابارا تموم کنی و بری تو مرحله مرور وجمع بندی

دوست شما اگر برنامه ریزی کنه میرسه به کارای خونش.عصر تا شب دیگه چه کلاسی میره؟ کلاسای پودمان دانشگاه ...

اسی من همونم ک عمومی هارو تموم کردم 

هنوزنمیدونم دروس تخصصی ابتدایی رو بخونم یا دبیری 

شهرمون جفته رو میخاد هرچند ک‌ظرفیت ابتدایی خیلی بیشتره ولی یکمی خوندم  ابتدایی به دلم ننشست 

کتابای دبیری بچسب تر بود 

نظرت چیه  میترسم دبیری قبول نشم چون هدف اصلی شُغله برام

اسی من همونم ک عمومی هارو تموم کردم هنوزنمیدونم دروس تخصصی ابتدایی رو بخونم یا دبیری شهرمون جفته رو ...

سلام عزیزم

من ترجیهم دبیری هست. 

بازم خودت ببین علاقت بیشتر کدوم سمته. از تعداد ظرفیت نترس بلاخره رقابت تو هردوتا زیاده و خب هرسال تعداد شرکت کنندگان آموزگاری بیشتره نسبت به دبیری.

تو کلا هدفتو بذار روی قبولی.فرقی نباید برات داشته باشه

منم موقعی که ثبت نام کردم شهرمون آموزگاری ۹۰ نفر میخواست دبیری رشته مورد نظرم ۳ نفر!!! ولی اصلا ترس به دلم راه ندادم

سلام عزیزممن ترجیهم دبیری هست. بازم خودت ببین علاقت بیشتر کدوم سمته. از تعداد ظرفیت نترس بلاخره رقاب ...

آفرین ک بین سه نفر قبول شدی خدایی سخته

شهرما کاشان تو دفترچه قبل زده ۲۶۰ نفر خانم ابتدایی 

۱۲ نفر  دبیری مطالعات آره دبیری رو بیشتر دوس دارم  

مرسی اسی جان 

عزیزم شما جزوه های خلاصه رو خوندین یا کتاب هارو کامل خوندین؟

کتاب ها را خوندم. اون آخر وقت کم آوردم سه تاشو خلاصه خوندم. و به نظرم خلاصه ها زیاد کمکم نکردن اصل منبع بهتره

ببین باید دلیل قانع کننده بیاری که چرا شرکت نکردی.بعد کلا شما هیج انتخاباتی را شرکت نکردی؟مثلا یکیو ...

خوز منم دقیقا همون سری که کرونا بود رو از دست دادم فقط که بخاطر کرونا نرفتم ولی کلا شناسنامه ام بجز ریاست جمهوری هیچ انتخابات دیگه ای توش نیس یعنی کلا شوراها و اینا شرگت نکردم مشکلم اینه که ریاست جمهوری هم یه دوره اشو از دست دادم

خوز منم دقیقا همون سری که کرونا بود رو از دست دادم فقط که بخاطر کرونا نرفتم ولی کلا شناسنامه ام بجز ...

میتونی برای انتخابات مجلس و شورا هم بگی سفر بودم و شناسنامه همراهم نبود.

برای انتخابات آخری مجلس هم که اصلا مهر نزدند