2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14853 بازدید | 324 پست
عزیزم از کجا بدونیم کدوم اصلا هستن کدوما نیستن

داخل کانال ها و گروه هایی که لینکاشونو گذاشتم میگن‌چه فصلایی هست یا نه.

خود دفترچه مثلا گفته فلان مبحث بعد تو کانالا میگن اون مبحث تو کتاب فلانی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
اسی جان دبیری فقط باید توی رشته خودت ک دانشگاه خوندی ثبت نام کنی ..منی ک شیمی خوندم فقط باید توی دب ...

نه‌برای همه رشته ها اینطوری نیست. بعضی رشته ها توی دفترچه به چندتا رشته دبیری میخورن

برای آزمون دبیرتربیت بدنی و معلم پرورشی و مشاوره تقریبا همه رشته های تحصیلی میتونستن شرکت کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان ی سوال من کتاب سیاستهای کلی ایجاد تحول رو دان کردم فقط چنتا صفحه اس ‌.کتابش همینقدره؟

کتابش کم حجم بود ولی دقیق یادم نیست چند صفحه. سند تحول بنیادین هم یادمه۱۲صفحه بود

سلام عزیزم یه سوالی دارم برای گزینش پیام های شخصیمونم چک میشه؟

گمون نمیکنم. ولی اگر فکر میکنی مورد خاصی بوده دیلیلت اکانت کن

عزیزم ممنون از توضیحات جامع و مفیدت خدا خیرت بده دیروز یه خبری منتشر شد که امسال فقط 20000هزار نفر میخوان در صورتی که پارسال بالای 90000 تا قبولی داشتن من سه تا بچه دارم امروز فقط تونستم دو ساعت بخونم تو این خبر ذکر شد که احتنالا ازمون دی یا بهمنه

یعنی هم جدول بالا هم جدول پایین ؟

بله‌. تازه تو آزمون از کتاب کاروفناوری سال هشتم و نهم هم سوال داده بودند که من نخونده بودم

عزیزم ممنون از توضیحات جامع و مفیدت خدا خیرت بده دیروز یه خبری منتشر شد که امسال فقط 20000هزار نفر م ...

سلام‌گلم خواهش میکنم.

این اخبار ناامید کننده را گوش نده بستگی به تعداد نیروهای بازنشسته آموزش و پرورش شهرتون داره که چقدر تقاضای نیروی استخدامی بدن.

شما بالقوه الان بخاطر بچه هاتون و تاهل۳۲ امتیاز از بقیه جلوتر هستی. یکم که تلاش کنی و کتابارا بخونی ان شالله کتبی قبول میشی. البته رقیباتون دست کم نگیرین