2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14856 بازدید | 324 پست
اسي عزيزم من دو روزه شروع كردم به خوندم ميرسم بخونم؟تو رو خدا بيا انگيزه واقعي بده😔دروس عمومي و اخت ...

والا بخدا من انگیزه ای که به بقیه دادم هم واقعی بوده.😄

اگه بچسبی بهش میرسی حتی سه دور تموم کنی. من توی دوماه و ده روز تقریبا دو دور خوندم پس شدنیه و میتونی.

دوهفته اول سخته. سعی کن آهسته و پیوسته بخونی بعدش درس خوندن جز روتین زندگیت میشه.

از نظر من هیچ درسیو حذف نکن. تخصصی ها را هم بخون بلاخره از هرکتاب محاسباتی اگر ۵_۶ تا تست بیاد نصفش سوال از متنه نصفش محاسباتی یعنی قشنگ میتونی ۴۰_۵۰درصد با خوندن سطحی هم بگیری. 

حتما حتما همه کتابا را بخون حتی شده روزنامه وار. دور دوم هرچی تست و خلاصه و هایلات زده بودی بخون. دور سوم هم اگر رسیدی باز تست بخون.

برای منم دروس تخصصی و اختصاصی سخت بود. مخصوصا روش تدریس و روانشناسی ها و اختلالات یادگیری! یعنی زجر میکشیدم تا کتابارا میخوندم ولی جا نزدم و روزنامه ای خوندم حتی

الان برای خوندن آرامش داری روزی که ثبت نام شروع بشه استرست بیشتر میشه. پس حسابی ازین فرصت استفاده کن. مطمئن باش رقیبات هم از الآن شروع میکنن پس نذار عقب بیفتی ازشون.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
والا بخدا من انگیزه ای که به بقیه دادم هم واقعی بوده.😄اگه بچسبی بهش میرسی حتی سه دور تموم کنی. من ت ...

تو شرايط روحي خيلي بدي هستم موضوع بهم خوردن نامزديم همو دوست داريم ولي موانع كم نيست سنمم كم نيس ديگه لب مرزم 

تصميم گرفتم هر جوري شده با اين شرايط سخت تلاش كنم و موفق بشم 

تاپيكات رو خوندم(اون جاهايي كه تو مهريه و جهيزيه گير كرده بودي منم همين مشكلات رو داشتم و دارم شما بهم رسيدين ولي ميونه ما رو خراب كردن)لطفا با دل پاكت برام دعا بكن🙏

حال روحيم خيلي خرابه امروز يه ساعت گريه كردم گفتم ديگه بسه الان ديگه وقت تلاش كردنه برام دعا بكن😔

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شرايط روحي خيلي بدي هستم موضوع بهم خوردن نامزديم همو دوست داريم ولي موانع كم نيست سنمم كم نيس ديگ ...

درست میشه امیدت بخدا باشه.همه کاراتو بسپار به خدا

درکت میکنم. فرصت خوبیه فقط میتونی با درس خوندن سرتو گرم‌کنی فکر گدشته نیاد سراغت. ان شالله سال دیگه این موقع معلم شدی دیگه وقت فکر کردن به اتفاقات تلخ گدشته را نداری

سعی کن با موفقیتت بزنی تو دهن بدخواهات.

منم حتما سر نمازم برات دعا‌میکنم اگر قابل باشم

من وقت کم آوردم خلاصه انتشارات چارخونه را از یه گروه دانلود کردم خوندم‌، همه سوالای آزمون پوشش نداده ...

عزیزم اگه یادت هست 

کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام و روانشناسی تربیتی سیف کامل باید خوند؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
عزیزم اگه یادت هست کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام و روانشناسی تربیتی سیف کامل باید خوند؟

انگار کامل بود.هرکدومو  روزی ۳۰_۵۰صفحه بخونید میرسین دوهفته ای تموم کنید

انگار کامل بود.هرکدومو روزی ۳۰_۵۰صفحه بخونید میرسین دوهفته ای تموم کنید

اسی جون  از هر کتاب سیصدتا  تست میخونم بنظرت کافیه  آخه دیگه همش سوالا تکراریه      جزوه هم میخونم  

من اصلا نمیرسم خوده کتابو بخونم 

شنیدی اونایی که کد ۱۹ خوردنو گرفتن  

خدایی مگه چقدر معلم کم داریم که انقدر راحت گرفتن همه چی رو  

به دوست من که فوق لیسانس داره ابتدایی قبول شده گفتن  اگه میخاستی میتونستی بیای تغییر مقطع بدی دبیر بشی  

انگار کامل بود.هرکدومو روزی ۳۰_۵۰صفحه بخونید میرسین دوهفته ای تموم کنید

ممنون عزیزم موفق باشین

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اسی جون از هر کتاب سیصدتا تست میخونم بنظرت کافیه آخه دیگه همش سوالا تکراریه جزوه هم میخونم ...

والا به نظرم فقط به تست اکتفا نکن. خیلی ریسکش بالاس که طراح امسال، سوالات تکراری طرح نکنه.

رقیبات دارن کتابارا میخونن شماهم بخون‌

بله امسال بعضی کد ۱۹ ها را گرفتن. ولی نه‌اینکه همه را و ظرفیت اضافه براشون در نظر نگرفتن مثلت توشهر ما برای آقایون سه نفر میخواستن که یکیشون کد ۱۹شده بود. تو اعلام نتایج دو نفر قبول شدن یه ظرفیت باقی مونده نگه داشتن ببینن کد ۱۹ میتونه اثبات کنه کداشتباهی خورده و بعد تو اعلام نتایج بعدی قبول شد یعنی در واقع به تعداد  همون ۳نفر ظرفیت فقط نیرو گرفتن. 

بعضی جاها دبیر متوسطه کم بود منم دیدم از بین معلمای ابتدایی خرید خدماتی یه نفر که رشته اش مهندسی کامپیوتر بوده را بعنوان دبیر ریاضی متوسطه اول جابه جا کردن گفتن معلم ابتدایی مازاد داریم هرکی رشته دانشگاهیش به متوسطه میخورد پیشنهاد دادن بره متوسطه .

سلام خانمی هستی سوال منم جواب بدی؟

من مدرک کارشناسی رو موقتش رو دارم، اصلش نمیدونم کجاست و اینکه کارشناسی ارشد رو نصفه ول کردم، الان نمیدونم بابت مدرکم چه کنم 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مثل اینکه  تو آزمون جدید  آموزکار ابتدایی نمیخان 

نوشته دبیری و هنرآموزی فقط 

‼️استخدامی ویژه آموزگاری:
احتمال برگزاری آزمون استخدامی جدید دبیری تا پایان بهمن 1403

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی دبیران و هنرآموزان تا پایان بهمن ماه خبر داد.

در آزمون استخدامی سال گذشته 22 هزار و 184 نفر جذب مقطع متوسطه و امسال نیز 24 هزار و 889 نفر جذب شدند.

برای سال آتی نیز پس از اخذ مجوز از سازمان امور اداری و استخدامی به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز مدارس در مقطع متوسطه، آزمون استخدامی برگزار می‌شود.

جهت برنامه‌ریزی مطلوب‌تر، پیشنهاد شده تا آزمون استخدامی دبیران و هنرآموزان تا پایان بهمن ماه برگزار شود.

‼️چه خبر از آزمون استخدامی آموزش و پرورش جدید ؟

وزارت آموزش و پرورش در سال های اخیر بیش ترین حجم جذب و استخدام نیرو را به خود اختصاص داده است. وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی جدید این وزارتخانه در سال 1403 خبر داد و تقاضا کرد فرآیند آزمون های جدید هرچه سریعتر آغاز شود. اما جدیدترین  و اخرین اخبار منتشر شده به نقل ازمعاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، از برگزاری آزمون استخدامی دبیران و هنرآموزان، تا پایان بهمن ماه یا اوایل اسفندماه سال جاری خبر داد.

@estkhdami_rastgoo

درست میشه امیدت بخدا باشه.همه کاراتو بسپار به خدادرکت میکنم. فرصت خوبیه فقط میتونی با درس خوندن سرتو ...

اسی جون بهت تبریک میگم 

چقدر دلت پاکه و خوش اخلاقی که جواب همه سوالات رو با آرامش ونیت پاک میدی 

ان شاءالله روز به روز موفق تر باشی 

راستی منم موندم آموزگاری شرکت کنم یا دبیری ؟چون شهرمون دبیری رشته من فقط سه یا۴ نفر برمیداره 

ولی ازاونطرفم به آموزگاری زیاد علاقه ندارم .نمیدونم کدومو انتخاب کنم ؟به نظرت بعدا میشه ان شاءالله از آموزگاری تغییر مقطع داد به سمت دبیری ؟

والا به نظرم فقط به تست اکتفا نکن. خیلی ریسکش بالاس که طراح امسال، سوالات تکراری طرح نکنه.رقیبات دار ...

عزیزم میشه بپرسم ازتون من خردادماه فارغ التحصیل میشم یعنی امتحانای آخرم اونموقع هست الان اگه آزمون استخدامی اسفند باشه میتونم شرکت کنم؟؟؟یا ماه دیگه باید باشه؟یاکلا نمیشه؟