2777
2789

سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟
برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه)
معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن.
ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.

ادامه توی کامنتا👇👇👇

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

سپاس 

اخرش منو لایک کن بیام بخونم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

توی آزمون ۱۴۰۳ امتیاز بومی بودن برای ساکنان شهرستانا درنظر گرفته بودن ولی مراکز استانا امتیاز بومی نداشتن. و بسته به نمره قبولیتون ضریب داشت یعنی حدود ۵۰تا ۷۰ نمره داشت و برای این گذاشته بودن که سا‌کنان شهرها تشویق بشن تو شهرخودشون کار کنن و مهاجرت نکنن به بقیه شهرها و بعدا دردسر انتقالی پیش نیاد. مثلا اگر کسی ساکن ایذه بود برای شهرخودش امتیاز بومی داشت ولی اگر محل خدمتش شهر های دیگه مثلا ماهشهر یا حتی اهواز که مرکز استانش بود انتخاب میکرد امتیاز بومی بهش تعلق نمیگرفت. خود اهوازیا که ساکن مرکز استان بودن کلا امتیاز بومی بهشون تعلق نمیگرفت. بقیه استانا هم به همین صورت بود.
شرط بومی بودن یا پرکردن استشهادمحلی با مهرکلانتری شهرتونه یا عنوان شهرمحل تولد توی شناسنامه هستش.
منابع آزمون به سه حیطه عمومی،اختصاصی و تخصصی تقسیم میشه که منابع عمومی و اختصاصی برای همه رشته های دبیری و هنرآموز و آموزگاری یکی هست و فقط منابع تخصصی باتوجه به رشته فرق میکنه.
یه آزمون کیفیت بخشی آموزش پرورش هم امسال جداگانه برای اولین بار برگزار شد که برای شغل معلم پرورشی و مشاور و معلم بهداشت بود که منابع و روند مصاحبه اش فرق میکرد و تقریبا تمام رشته های دانشگاهی میتونستن توش شرکت کنن!!!
آزمون آموزگاری و دبیری و هنرآموز را سازمان سنجش برگزار کرد و آزمون کیفیت بخشیو سازمان جهاد دانشگاهی و کلا باهم فرق داشتن. فقط چندتا کتاب مشترک توی دروس عمومی باهم داشتن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا آزمون در دومرحله کلی هست. اول آزمون کتبی و بعد درصورت قبولی دعوت به مصاحبه میشین. (حدود ۲ماه فاصله بین دو مرحله هست)نمره آزمون کتبی خیلی تاثیرگذاره و اگر نمره بالا باشه تا حدود زیادی برای مرحله مصاحبه خیالتون راحت میشه. مصاحبه هم خودش به ۵ بخش تقسیم میشه:۱)تدریس،۲) ایفای نقش، ۳)بحث گروهی، ۴)گزینش اعتقادی سیاسی،۵) بررسی مدارک و تست پزشکی
عضویت بسیج توی مرحله مصاحبه نمره داره حتما از الان عضو بسیج بشین چون حداقل ۶ماه عضویت فعال یا عادی شرطش هست. گواهی معتبر فعالیت های جهادی و خیریه ومدارک فنی حرفه ای، لوح تقدیر استانی و کشوری و... هم امتیاز داره. از اینترنت لیست مدارک امتیازآور دانلود کنید ببینید چیارا میتونید از الآن جور کنید.
درسته نمره هاش در حد۱_۲نمره هست ولی تاثیرگذاره، من امسال بعضیا را دیدم که با اختلاف کم حتی در حد ۲نمره و ۳ نمره قبول نهایی نشدن.

گواهی سابقه تدریس هم امتیاز داره حتی توی مراکز پیش دبستانی. من خودم سابقه نداشتم پس نگران نباشین
برای قسمت مصاحبه خداراشکر اینقدر مطلب و فیلم آموزشی توی کانالا و گروها و پکیج ها هست که اصلا جای نگرانی نداره. پس فعلا تمرکزتون بذارین روی آزمون کتبی.
برای مرحله مصاحبه ۳برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنن.یعنی اگر توی دفترچه نوشته ۳نفر میخوان ،برای مصاحبه ۹نفر دعوت میشن و درنهایت ۳نفر که بالاترین نمره(کتبی+مصاحبه) را بگیرن قبول میشن. برای مصاحبه امسال حدود ۲میلیون و صد از دعوت شده ها گرفتن و اگر قبول نشین پولو پس نمیدن پس بازم میگم حسابی درس بخونید که بعد پولتون هم به باد نره😂

عزیزم منبعت چی بود برای خوندن؟؟؟نوین استخدام

خوبه؟؟؟؟من یه بار با لبتاپ و منابع که تو کانالها بود

خوندم و،بد نشد رتبه ،ولی خوب قبول نشدم

خیلی خسته شدم چون همش باید تو کاغذ خلاصه

برداری میکردم ،وبه علت خستگی شاید جایی رو از قلم مینداختم،تازه اصلا مطالعه ساعتش برام کم بود چون پشت

لبتاپ خیلی سخت بود خوندن،،فوقش ۳ ساعت میتونستم

در روز،،به نظرت ،،امسال جزو تهیه کنم رو کاغذ؟

حدود ۴۰_۴۵ تا منبع هست که بعضیاش درحد ۵۰صفحه هستن بعضیاش کتاب ۶۰۰ صفحه ای. توی دفترچه بعضی حیطه ها بصورت مبحث کلی گفته شده ولی توی کانالا دقیق گفتن کدوم صفحات از کدوم کتابا شامل اون مباحث میشن.
هنوز گفته نشده تاریخ آزمون بعدی کی هست ولی ممکنه ۴_۵ماه دیگه باشه. اگر قصد قبولی جدی دارین حتما از الآن شروع کنید چون گفتم که رقیبا خیلی سرسختن و خیلیا حتی از یکسال قبل شروع میکنن به درس خوندن.
من خودم خیلی دیرشروع کردم و حدود ۲ماه و ده روز بصورت خیلی فشرده(از صبح تاشب) درس خوندم و واقعا اذیت شدم.توصیه ام به شما اینه مثل من نباشین😅 از الان شروع کنید.
جوری برنامه ریزی کنید که حداقل ۲بار کل منابع بخونید. اگر به دور۳ برسید که عالی میشه. چون حجم مطالب زیاد و فراره باید مرور کنید حتما.
من خودم دور اول منابع اصلی(کتابا) را خوندم و دور دوم هایلایتایی که زده بودم و هرچی خلاصه و تست از اینترنت پیدا کردم خوندم و باز هم به تسلط نرسیدم!!!

بعضی موسسات پکیج میفروشن که من زیاد اطلاعی ندارم چون خودم منبع اصلی خوندم. اگر میخواین اطلاع پیدا کنید توی گروه ها از بچه هایی که پارسال تهیه کردن بپرسین چجوریه. ولی توصیم اینه منبع اصلی بخونید چون هم الآن وقت زیاد دارین و پکیج ها همه مطالب پوشش نمیدن!
من هیچ کتاب و جزوه چاپی نداشتم و همش فایلpdf از گروه ها و کانالا رایگان دانلود کردم و از روی لب تاب و گوشی خوندم. شما میتونید کتابا را یا از کتابخونه ها امانت بگیرین یا دست دوم تهیه کنید.
حتما کارنامه های قبولی های قبلی را از اینترنت دانلود کنید و ببینید حدنصاب قبولیا و درصدا به چه صورت هست.
بدون برنامه اصلا درس نخونین چون خیلی وقتتون هرز میره. 
یه نکته دیگه اینکه اگر مبحثی را نمیفهمین گیر ندین بهش رد شین برین که وقتتون از دست ندین. مسلما نمیشه تو فرصت کم چندماهه همه کتابا را عمیق فهمید. بعد یه نکته دیگه اینکه از هر کتابی ممکنه ۴_۵تا تست بیاد پس خیلی نمی ارزه وقت زیاد برای فهمیدن عمیق بذارین. توی گروه ها و کانالا معمولا قسمتای سوال خیز کتابا را میگن پس به اونا توجه داشته باشین.

من خودم برنامه هر روزمو مینوشتم و با توجه به شرایط زندگی متاهلی و کارایی که اون روز داشتم ساعتاشو مشخص میکردم.
بصورت کلی هر روز هرسه تا حیطه عمومی و اختصاصی و تخصصی بخونید. دروس عمومی خیلی نمره بیار هستن ازشون غافل نشین که ایشالله بالای ۷۰درصد بزنین.
یه بخش هوش و توانایی های ذهنی هست که منبع مشخص و تیپ سوالاتش مشخص نیست جوریکه هرسال همون تکرار بشه. من براش یه جزوه ۵صفحه ای خوندم که خیلی کمک نکرد. شما دوهفته آخر مونده به آزمون سرچ کنید هرچی اومد دستتون بخونید. از الآن روش سرمایه گذاری نکنید.
اگر بخوام روش برنامه ریزی خودمو بگم اینطور بود که اول با توجه به تاریخ آزمون برنامه ریختم که ۲ دور منابع بخونم و بعدش با توجه به سرعت و توان درس خوندن خودم مشخص کردم که روزانه چند صفحه میتونم درس بخونم مثلا روزی ۱۰۰تا ۱۵۰ صفحه. بعد پیش بینی کردم تک تک منابع تو چند روز میتونم تموم کنم. مثلا قرار بود هر روز از هر حیطه ۵۰ صفحه بخونم پس یه کتاب ۶۰۰ صفحه ای اختصاصی را توی ۱۲ روز باید تموم‌میکردم. و بعد نشستم حساب کردم دور اولم چند روز طول میکشه و با توجه به اون روزانه برای خودم مینوشتم. البته باید پیش بینی اتفاقات غیرمنتظره هم بکنید. من وسط درس خوندنم خورد به عید و ماه رمضون و مهمون از شهر دیگه برام اومد و بعدش مهمونیای افطاری و ماه رمضان که برنامه درس خوندنمو بهم زد. داشتن انگیزه خیلی مهمه. من مدام به قبولیم فکر میکردم و روزایی که خسته و کلافه از درس خوندن میشدم به این فکر میکردم که رقیبام الان بکوب نشستن پای درس خوندن و ازشون عقب میفتم.
۲هفته اول شروع درس خوندن خیلی سخته ولی بعد میفتین رو دور و درس خوندن جز روتین زندگیتون میشه پس اگر تونستین دوهفته اول دووم بیارین بقیش حله😁
اول با دروس کم حجم تر و آسونتر شروع کنید و کم کم ساعات مطالعتون زیاد کنید. یه قاعده ای هست که به کنکوریا میگن سینوسی درس نخونید یعنی اینطور نباشه که یه روز یک ساعت درس بخونید یه روز ۷ساعت. و یه هفته ول کنید اصلا دری نخونید. سعی کنید مداوم و پیوسته درس بخونید که ان شاالله قبول بشین.
توی ایتا و تل گرام کانال زیاد هست خودتون هی توی گوگل سرچ کنید پیدا کنید. چندتا کانال هست اسمشو میذارم خودتون سرچ کنید چون نمیشه اینا لینک گذاشت
گروه آموزگاری دبیری توی تلگرام @Amuzegar_Dabir
کانال اختصاصی کاروفناوری توی ایتا
@dabiri_karofanavari
کانال منابع توی ایتا
@estkhdami_rastgoo
@TRbankAmozegari
اگر مطالب کمک کننده بود لطفا برای برآورده شدن حاجاتم یک صلوت بفرستین❤

این تاپیک رو برا من زدی فک کنم.امروز داشتم فک میکردم با دوتا بچه اصن میتونم درس بخونم و آزمون شرکت ک ...

فکر کنم امروز بخاطرشما به دلم افتاد تاپیک بزنم حدود ۳ساعت طول کشید متنشو نوشتم😁 

من رقیبام اکثرا بچه داشتن و حتی باردار بودن. ولی پشتکارشون زیاد بود.شما هم برنامه ریزی کنید شبا یا صبح زود بخونید

بقیه کامنتارا بخون مفصل نوشتم

عزیزم منبعت چی بود برای خوندن؟؟؟نوین استخدامخوبه؟؟؟؟من یه بار با لبتاپ و منابع که تو کانالها بودخوند ...

منم همشو از رو لب تاب و گوشی خوندم و منبع اصلی خوندم و مطالب مهم روی فایل هایلایت میکردم. تو دور دوم چندتا خلاصه درس از پکیجای مختلف که تو گروه ها گذاشته بودن خوندم. ولی منبع اصلی بهتره

بقیه کامنتامو بخون مفصل توضیح دادم.

از مصاحبه بیشتر بگو باز تا حدودی آزمون کتبی و نحوه آزمون مشخص فقط مصاحبه یکم سخته

برای مصاحبه یه روز باید برین تحویل مدارک و انجام معاینات پزشکی(قد و وزن و فشار و چشم واینا) و هرچی لوح‌تقدیر و مقام و مدرک دانشگاهی و غیره هست میبرین که بررسی کنن.

یه روز ارزیابی تخصصیه که سه تا اتاق مصاحبه باید برین. اول تدریسه که فرم طرح درس و یه صفحه رندوم از کتاب بهتون میدن و یک ساعت وقت میدن طرح درس بنویسین و بعدش نیم ساعت فرصت میدن جلوی دوتا ارزیاب پای تخته تدریس کنید. باید تصور کنید توی کلاس درس واقعی جلوی دانش آموزا هستین. ارزیاباهم صداتونو ضبط میکنن و فقط هرچی میگین مینویسن و نمره میدن، هیچ سوالی نمیپرسن 

یه مصاحبه ایفای نقش هست . یه سناریو۴صفحه ای از مشکل یه دانش بهتون میدن که کامل شرح داده. تو نیم ساعت میخونید بعد میرین داخل یه اتاق دوتا ارزیاب دیگه نشستن یکیش صداتونو ضبط میکنه و مینویسه اون یکی ادای همون دانش آموزمشکل دارو درمیاره که اومده از شما کمک بگیره باید باتوجه به اون سناریو که خوندین راهکار بهش بدین

مصاحبه بحث گروهی هم یه اتاق میزگرد هست.با ۵تا داوطلب میشینید و یه برگه موضوع بحث بهتون میدن مطالعه میکنید و یه ساعت فرصت میدن باهمدیگه بحث کنید و نتیجه گیری کنید.

توی تمام اینا یسری نکات درباره ساحت های آموزش پرورش، سند تحول بنیادین و نقل قول رهبری و روانشناسا را بکار ببرین. توی پکیجا و گروه ها کامل آموزش دادن چیا استفاده کنید.

مصاحبه عمومی یا گزینش یه روز جداست که باید با حجاب و حتی الامکان با چادر و ساق دست برین. درباره احکام مسائل سیاسی و نظر رهبری و ولایت فقیه میپرسن ۲۲۰ نمره داره و تحقیقات محلی هم میان براتون و خیلی مهمه. خیلیا تو این مصاحبه کد ۱۹ میخورن. یعنی امتیاز کتبی و مصاحبه هاشون نمره قبولی میگیرن ولی از نظر گزینش رد میشن.