سلام گلم. ممنون لطف میکنی ان شالله حاجت روا بشی
بله اولین بار بود شرکت میکردم و ظرفیت ۳نفر بود.
هزینه آزمون کتبی۳۷۰ بود هزینه مرحله مصاحبه ۲میلیون و ۸۰ هزار تومن.
من برای منابع آزمون حتی هزارتومنم خرج نکردم همشو دانلود کردم از روی گوشی و لب تاب خوندم.
ببین تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که به خودت بگو من باید نفر اول قبول بشم.سفت و محکم به خودت مدام بگو باید نفر اول شهرتون بشی. حرفای دیگرانو بذار کنار و اصلا به کسی نگو ثبت نام کردی. من اون دوماهی که درس میخوندم غیر خانوادم کسی خبر نداشت درس میخونم برای بیرون رفتن یا مهمونی دوستامو میپیچوندم و راستشو نمیگفتم چون انرژی منفی بم میدادن. بعدکه قبول شدم خبر دادم و یه تودهنی به یاوه گویان پشت سرم شد.
من شرایط سختی داشتم و دارم و مثه شما سرکوفتای اطرافیان هم بود و تنها راه خلاصی ازون شرایط قبولی تو آزمون بود و احساس نیازم به قبولی شدید بود وهمین انگیزه درس خوندنم شد.
همش به خودم میگفتم رقیبام دارن بکوب درس میخونن و من باید ازونا جلو بزنم، حتی لحظه ای هم به این فکر نکردم که اگر قبول نشم چی میشه. یعنی با پوست و استخوان باور داشتم قبول میشم. شما هم باید روحیه تو اینجور بالا نگه داری.
هفت خوان رستم نیست برا خودت بزرگش نکن. اول مرحله کتبی را طی کن مصاحبش کاری نداره. برای مصاحبه تدریس دو روز خوندم برای گزینش دوهفته خوندم.
مدرک دانشگاهتو تا زمان مصاحبه باید آزاد کنی یا موقت یا اصلش. برای ثبت نام آزمون کتبی هم برو دانشگاه تاریخ دقیق فارغ التحصیلی و معدلتو بپرس و وارد کن. از الآن برای مدرکت اقدام کن منو سر همین مدرک که آماده نبود میخواستن حذفم کنن. برای بسیج هم از الان عضو شو