2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14697 بازدید | 323 پست
سلام وقت تون بخیر ببخشید من خییییلی علاقه به معلمی دارم ..اراده هم دارم ولی هنوز تجربه تدریس نداشتم ...

امسال قسمت مصاحبه نمره اش از کتبی بیشتر شده بود یعنی نسبت ۶۰ به ۴۰ . مصاحبه هم فقط شامل تدریس نمیشه مثلا گزینش عمومی سیاسی هم هست که ۲۲۰ نمره داشت

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ببخشید یه سوال دیگه تو دفترچه یه جا زده محتوای ارزیابی بعد ده کتاب زده جلوش امتیاز زده اینا منظورش چ ...

دقیق نمیدونم این چیزی که گفتین کجا بوده و یعنی چی.

ولی یه جدول پارسال بود ضریب نمره هر درسو نوشته بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم،،یه روزایی واقعا نمیشه خوند

درسته.سعی کنید تایم درس خوندن روزای بعدی را بیشتر کنید که جبران اون روز از دست رفته باشه

سلام وقت تون بخیر ببخشید من خییییلی علاقه به معلمی دارم ..اراده هم دارم ولی هنوز تجربه تدریس نداشتم ...

اشتباه نوشتم امسال نسبت نمره مصاحبه امسال از کتبی بیشتر شده بود ۶۰به ۴۰

سلام ممنونمن خودم صفر کیلومتر بودم هیچ سابقه تدریسی نداشتم. روز قبل مصاحبه یهویی بهم پیام دادن که فر ...

خییییلی ممنونم دل رو می زنم به دریا 

خدا خیرتون بده که تجربه تون رو اشتراک گذاشتید

من حتی نمی دونستم تدریس و ...این چیزا رو میگن 🤦🏻‍♀️😃

خییییلی ممنونم دل رو می زنم به دریا خدا خیرتون بده که تجربه تون رو اشتراک گذاشتیدمن حتی نمی دونستم ت ...

خواهش میکنم موفق باشید

بنظرت دبیری بهتره یا ابتدایی 

فکرکنم قبول شدن آموزگاری راحتتره 

امروز دوستم که قبول شده  میگه از کاروزندگی افتادم  بچه هام دست شوهرمو مادرشوهرمه خونه زندگیم کثیفه 

صبح مدرسه عصر تا شب کلاس   درسای فردام هست  

خیلی سخته   

میگه دبیری خیلی بهتره 

بنظرت دبیری بهتره یا ابتدایی فکرکنم قبول شدن آموزگاری راحتتره امروز دوستم که قبول شده میگه از کاروز ...

دوست شما اگر برنامه ریزی کنه میرسه به کارای خونش.عصر تا شب دیگه چه کلاسی میره؟ کلاسای پودمان دانشگاه فرهنگیان که فقط ۵شنبه یا جمعه ست🤔

بلاخره کار کردن بیرون خونه سختی و خستگی داره منکرش نمیشم ولی میشه برنامه ریزی کرد. 

من دبیری بیشتر دوست دارم. کار با بچه های کوچیک برای من سخته و دفترمشق چک کردن و امتحان از همه دروس صحیح کردن به نظرم بیشتر کار میبره نسبت به دبیری 

ولی خب دبیری سختیش اینه که حدود۳۰۰_۳۶۰ تا دانش آموز داری توی ۲-۳ تا مدرسه مختلف باید بری و معمولا بچه ها چون بزرگترن و توس سن بلوغ هستن و پررو و لجباز و گستاخن

ولی خب بعضی همکارا ابتداییو ترجیح میدن به دبیری

خوبی دبیری اینه ۴ روز در هفته ست نسبت به ابتدایی

عزیزم شما متاهلی ؟امسال سرکار رفتی چطوره راضی هستی از درس دادن؟

بله متاهل هستم. 

چون سابقه تدریس نداشتم یک ماه اول سخت بود. مخصوصا ارتباط گرفتن با دخترای نوجوان که تو سن بلوغ هستن سخته من اوایل دچار شک شده بودم چون بچه های الان خیلی پررو هستن نسبت به نسل ما ولی کم کم دار‌م‌عادت میکنم.

بله متاهل هستم. چون سابقه تدریس نداشتم یک ماه اول سخت بود. مخصوصا ارتباط گرفتن با دخترای نوجوان که ت ...

موفق باشی عزیزم 

دقیقا منظورم همین بود خیلی کنترل کردن شون سخته من چند جلسه بجای شوهرم سرکلاس رفتم  ظهرکه میومدم تاشب سر درد داشتم.

موفق باشی عزیزم دقیقا منظورم همین بود خیلی کنترل کردن شون سخته من چند جلسه بجای شوهرم سرکلاس رفتم ظ ...

مرسی بهمچنین.

من قشنگ‌یکماه اول هرررر روز گلودرد داشتم. چون عادت نداشتم با صدای بلند صحبت‌کنم.ولی دیگه عادت کردم 

ارتباط با نوجوونا سخته ولی شغل نسبتا کم چالشی هست. من قبلا شرکت مهندسی کار میکردم از ۸صبح تا ۵ عصر ! تا برمیگشتم خونه ۶و۷ عصر بود فقط میرسیدم یه ناهار برای فردا درست کنم و بخوابم تا فرداش،،، تعطیلش هم فقط جمعه ها بود در کل از زندگی افتاده بودم.

دوست شما اگر برنامه ریزی کنه میرسه به کارای خونش.عصر تا شب دیگه چه کلاسی میره؟ کلاسای پودمان دانشگاه ...

آره دبیری یکم راحتتره  منم علاقه دارم منتها چون ظرفیت کمه احتمال قبولیم کمه برا همین میرم برا آموزگاری  

الان دوست من کاری کرد ک تکلیفم با خودم معلوم نیس 

نمیدونم تخصصی چی بخونم  دبیری یا ابتدایی 

خواهرتون راضیه نمیگه کاش مثل شما آزمون دبیری داده بود 

آره دبیری یکم راحتتره منم علاقه دارم منتها چون ظرفیت کمه احتمال قبولیم کمه برا همین میرم برا آموزگا ...

خواهرم فقط بخاطر اون یه روز تعطیلی ببشتره ما دبیرا میگه کاش رشته م به دبیری میخورد و شرکت کرده بودم.

البته اون تو کار با بچه های ابتدایی موفقه و علاقه داره به کارش

مرسی بهمچنین.من قشنگ‌یکماه اول هرررر روز گلودرد داشتم. چون عادت نداشتم با صدای بلند صحبت‌کنم.ولی دیگ ...

اره دقیقا به نظر منم همینطوره مخصوصا برا خانما شغل خیلی خوبی 

منم خودم رشته م مهندسیه دارم برا آموزگاری میخونم 

ظرفیت دبیری خیلی پایینه 

ولی کلا معلمی دوس دارم دخترم قبل از اینکه بره مدرسه کامل خوندم نوشتن یادش دادم حتی تجوید قرآن و کامل می‌دونه 

حتی الآنم که کلاس دومه تمام درساشو خودم باهاش کارمیکنم