2777
2789

سلام بچه ها این چند روز خیلی تایپیک زدم از استرسه میخوام باهاتون حرف بزنم چون آرومم میکنه

من دو روز مونده به پری بی بی چکم هاله انداخت ولی روز پری منفی شد 

امروزم سه روز از موعودم میگذره پریود نشدم

درد پریودی اینام داشتم که کلا دو روزه برطرف شده 

تکرر ادرار خیلی دارم درحد ساعتی یکبار و شاید زودتر

امکانش هست باردار باشم مردم از استرس میخوام سه شنبه برم آزمایش که جواب مطمئن تر باشه یکم راهنمایی کنید مردم از دلشوره 

و اینم بگم ۴ماهه اقدامم ولی این ماه منظم یک شب درمیون اقدام داشتم

چ جالب دقیقا من عین شما تاپیک زرم الان مطمنم هیچکس جواب نمیده ولی اونی ک میگ رفتم کابینت فایم شدم همه میره جوابش میدن

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

خب دوباره بی بی چک بزن تا قبل ازمایش دیگه هرچی باشه باید نشون بده الان

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا سه شنبه ک از استرس نصف جون میشی(دور از جون)همین الان برو،ازمایش مثل بی بی چک نیست حتی چند روز قبل موعد هم نشون میده

سر پسرم بی بی چک همون روز ۲ تا خط انداخت ولی برا دخترم تا ۲ هفته بعد هم نشون نداد بستگی ب زمان لقاح داره و مارک بی بی چک

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
تا سه شنبه ک از استرس نصف جون میشی(دور از جون)همین الان برو،ازمایش مثل بی بی چک نیست حتی چند روز قبل ...

اخه شنیدم میگن تا ۱۴روز بعداز پریودی آزمایش نشون نمیده یعنی الان که سه روز از موعودم گذشته برم نشون میده؟

اخه شنیدم میگن تا ۱۴روز بعداز پریودی آزمایش نشون نمیده یعنی الان که سه روز از موعودم گذشته برم نشون ...

اره نشون میده ،چرا نده!؟!!

رو انجام بده ،ان شاالله همون میشه ک دلت میخواد❤

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
دقیقا ...شمابی بی زدین ؟

من رفتم ازمایش منفی بود دو نیم بود  دوروزبود ک رفتم الان. ن تنها ک پریود نشدم زیر چشام گود سیاه شده ب نظرم صبر کن 10روز بگذره اجی منم زود رفنم خود نت م توشته 10روز صبر کنید من تو علاییم عین همه

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

یکی بود تو ازمایشگاه میگفت من دوهتفه پیش عقب انداختم اومدم ازمایش گفت منفی میک دوهفته عقب انداختم هرچی تست میرنم مثب میشه دوباره اومده بود ازمایش دیگ نفهنیدم منفی یاومثبت

یکی بود تو ازمایشگاه میگفت من دوهتفه پیش عقب انداختم اومدم ازمایش گفت منفی میک دوهفته عقب انداختم هر ...

اره منم خیلیا بهم گفتن که باید بعد ۱۴ روز آزمایش بتا بدی که مشخص شه جواب دقیق