2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بگید علایم همزاد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 60 پست
جن عاشقه دیگه شما رو در نظر دیگران زشت و بد جلوه میده اجنه میتونن دیگران رو مسخ کنن

رابطه رو میتونم شروع کنم ولی به نتیجه نمی‌رسه 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رفعش کردی؟؟عصن از کجا فهمیدی رفع شده؟پادرد همیشگی نیسوقتی پیاده روی کنم یا خیلی سرکار باشم اینطور ...

پس ت همزاد نداری 

اون پا درد طبیعیه 

پادرد همزاد بدون هیچ دلیلی زانوت خیلی درد میگیره طوری که خودتو میزنی 

علاعمام رفع شد فهمیدم اوکی شدم

خب چیکار کرد؟من میترسم بدتر بشه گیج شدم نمیدونم دعا دفعشو بگیرمیا نبراهمین پرسیدم علایمش اینا هس؟و م ...

هرکسی نمیتونه ازت دورش کنه ممکنه اوضاعت رو بدتر کنن 

یه سید پاک و باایمان براش با گلاب و زعفران روی کاغذ مخصوص حرز امام جواد نوشت و نمازش رو هم براش خوند تا وقتی لون حرز باهاش بود حالش خوب شده بود همینکه حرز رو گم کرد دوباره شروع شد و اون اقا فوت شده متاسفانه 

همش این علاعم نیس ک ولی خب یه سرکتاب باز کن

یه سوال من خیلی به خودم حس منفی دارم تو همه چیز کلا همیشه اینجوری بودم ممکنه به خاطر همین همزاد باشه😅

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

پس ت همزاد نداری اون پا درد طبیعیه پادرد همزاد بدون هیچ دلیلی زانوت خیلی درد میگیره طوری که خودتو می ...

اها باز شما متوجه شدی اما من نمیدونم اگ رفع کرد از کجا متوجه بشم

اخه میگف خیلی انرژی منفی داری

افکار منفی دارم اما خب نمیدونم دیگ انجام بدم یا ن🥲

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
پس ت همزاد نداری اون پا درد طبیعیه پادرد همزاد بدون هیچ دلیلی زانوت خیلی درد میگیره طوری که خودتو می ...

خاب بختک و اینا چی ربط داره؟

همیشگی نیس اما چن ماهی ی بار شاید باشه

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
یه سوال من خیلی به خودم حس منفی دارم تو همه چیز کلا همیشه اینجوری بودم ممکنه به خاطر همین همزاد باشه ...

نمیدونم 

صداهای عجیب غریب ت خونه میشنوی؟

مثلا نشسی تو هال یهو ت اشپزخونه لیوان بیفته؟

بخاطر اعتماد بنفسته

واقعا یعنی به این همزاد ربطی ندارع آخه خیلی اتفاقای عجیب برام میوفته 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..