2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بگید علایم همزاد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 60 پست
دقیقا خراب میکنه همه چیو

چیکار باید کرد حالا براش؟

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
هرکسی نمیتونه ازت دورش کنه ممکنه اوضاعت رو بدتر کنن یه سید پاک و باایمان براش با گلاب و زعفران روی ک ...

منم حرز امام جوادو شنیدم

خودم تو فکرم تهیش کنم 

میکن خیلی خوبه برای همه چی

رو پوست اهو باشه بهتره برای همین باید بگردم ببینم کجا مطمینه

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم صداهای عجیب غریب ت خونه میشنوی؟مثلا نشسی تو هال یهو ت اشپزخونه لیوان بیفته؟

نه این صدا ها نه

اما اگ خونه خیلی اروم باشه مثن صدای یخچال چرا

نمیدونم صداهای عجیب غریب ت خونه میشنوی؟مثلا نشسی تو هال یهو ت اشپزخونه لیوان بیفته؟

نه این صدا ها نه

اما اگ خونه خیلی اروم باشه مثن صدای یخچال چرا

استارتر درد پا که با راه رفتن زیاد بشه ممکنه مشکل از کمتر باشه برو به ام از ای اول بده

تقریبا از بچگی پیاده روی ک میکردم یا بازار میرفتم پاهام درد میگرفتن

دیگ عادی بود برام پیگیری نکردم🥲

منم حرز امام جوادو شنیدمخودم تو فکرم تهیش کنم میکن خیلی خوبه برای همه چیرو پوست اهو باشه بهتره برای ...

حاضری و اماده اش رو نخر تقلبیه باید کسی باشه برات با جوهر زعفران و گلاب بنویسه روی کاغذ اسلامی و یه نماز مخصوص هم داره باید اون نماز به اسم خودت و پدرت خونده بشه در اینصورت تاثیر گذاره صددرصد قول میدم

حاضری و اماده اش رو نخر تقلبیه باید کسی باشه برات با جوهر زعفران و گلاب بنویسه روی کاغذ اسلامی و یه ...

اخه از کجا چنین کسیو پیدا کنم🥲

یعنی اون چیزی که میخوان رو شما ببینی

من چند تا سید برام رفتن اکثریت نظرشون روی همزاد داشتنم بود مشکل سلامتی هم ندارم ولی هر روز بی اعصاب خسته خواب آلود بی انگیزه و دچار نشخوار فکری و استرسم قبلا هم یه چیزایی رو دیدم و صداهایی رو شنیدم 

من چند تا سید برام رفتن اکثریت نظرشون روی همزاد داشتنم بود مشکل سلامتی هم ندارم ولی هر روز بی اعصاب ...

نشخوار فکری و نگرانیو افکار منفیو منم دارم

🥲