2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از مرگ نوزاد

254 بازدید | 21 پست

حالم اصلا امشب خوب نیست ۶ ماهه پیش بچم تو شکمم قلبش دیگه نزد...

دلم براش تنگ شده برای حسی که داشتم حسی که وقتی تو وجودم بود برای وقتایی که تو شکمم سکسکه میکرد و قربون صدقش میرفتم برای همه ی سختیای حاملگیم  

قربون دستای کوچولوش برم که تنهام گذاشت

تروخدا دعام کنیدد از دلتنگی دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم میدونم خیلی سختی کشیدی خودتو تقویت کن  ۶ماه دیگه اقدام کن انشالله به سلامتی بغل میگیری ‌و جای خالی قبلی پر میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم خدا به دلت ارامش بده 

میگن نی نی ها فرشته میشن بعدا دم بهشت منتظر مامانشونن وهمراهیشون میکنن تا بهشت 

انشالله یه مدت دیگه خدا نی نی سالم و قشنگ بهت هدیه بده که شیرینی اش رو تو قلبت احساس کنی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
حس میکنم لیاقتشو نداشتم از خودم بدم میاد

عزیزم به لیاقت نیس 

پس اون مادری که 7تا بچه معتاددمفنگی دیلاق بزرگ میکنه ایا لیاقت داشته؟

اینا امتحانن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم بعد از هشت ماه هنوزم شب و روز براش گریه میکنم ولباساشو مرتب میکنم

یه چند دست لباس آماده کرده بودم روزی که دنیا اومد تنش کنم من موندمو اون لباسا چقدر سخته چقدرررر کاش خدا جونمو میگرفت

یه چند دست لباس آماده کرده بودم روزی که دنیا اومد تنش کنم من موندمو اون لباسا چقدر سخته چقدرررر کاش ...

بجز آسیب رسوندن به خودمون چیزی پیش نمیره از خدا بخوایم ایشالله بچه دوم یه بچه سالم و عاقبت بخیر بهمون بده

درد آدما رو عوض میکنه ⁦:⁠)⁩
2810