2777
2789
هی وای من مادددددددددددددددددددر جان بی سمانه که نمیشه چی کار کنیم ؟ این هفته هم بهار نمیتونه 3 هفته بعد بذاریم ؟ شاید من خودم کار داشتم نزدیک تعطیلات هم هست شاید همه رفتن مسافرت
سمانه کی قطعی میشه مسافرتت ؟
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یی که اکی دادند با 4شنبه 18 ام ساعت 4 مشکل ندارید ؟
من گفتم 5 شنبه که صبح همه بیان کرجی ها هم بیان عصر میترسم بخوایین زود برید به شوهراتون افطار بدید نمیخوام زود برید
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام سمانه جون خوبی؟کیمیا خوبه؟
من کاملا می ففهممت.تلما هم بعد از اینکه من رفتم ماموریت برگشتم اینجوری شد همش به من چسبیده بود مخصوصا تا دو روز همش فک میکرد می خوام بذارم برم ولی الان بهتر شده ولی به اون بی خیالیهای قبلش بر نگشت دیگه یه جوری ترسو شد و شدید به من وابسته.
سحرناز وسط هفته برو بابا جون...می دونم خسته می شی دیر می رسی خونه تون مهم نیست عوضش آخر هفته مال خودته...

سروری فدات شم من تا 4 سرکارم... اگرم بیام بدون رادمهر می یام چون برام امکان نداره برگردم خونه بعد رادمهر رو بردارم بیام سمت شما... 8 شبم به شما نمی رسم...
سلاممممممم
من هنوز عکسا رو ندیدم چه خوب هفته بعده مهمونی چون من این هفته میزبان مهربانترین مادرشوهر دنیام.....هههه
سرورررررر خونتون نزدیک خونه مامانم ایناست البته الان که دست مستاجره....من همیشه مترو شادمان پیاده میشدم
الان سه ساله نرفتم مترو
اصلا شادمان رو عشقه.......
کرجی ها خیلی سر راسته....
یکساعت و بیست دقیقه ای خونه ی سروریم....بعدشم من میرم پیش همسر با هم برمگردیم کرج
پس منم اضافه کن
ب قول صوفی اگه یهووووووو یه چی پیش نیاد
من و مبین....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
سلاممممممم
من هنوز عکسا رو ندیدم چه خوب هفته بعده مهمونی چون من این هفته میزبان مهربانترین مادرشوهر دنیام.....هههه
سرورررررر خونتون نزدیک خونه مامانم ایناست البته الان که دست مستاجره....من همیشه مترو شادمان پیاده میشدم
الان سه ساله نرفتم مترو
اصلا شادمان رو عشقه.......
کرجی ها خیلی سر راسته....
یکساعت و بیست دقیقه ای خونه ی سروریم....بعدشم من میرم پیش همسر با هم برمگردیم کرج
پس منم اضافه کن
ب قول صوفی اگه یهووووووو یه چی پیش نیاد
من و مبین....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
سروو جون احتمالا امروز فردا معلوم بشه.....نه عزیزم خودتو اذیت نکن ...سرکار میری چهارشنبه سخته....بعد نمیدونم هنوز از قبل 19 ام میان واسه مسافرت با از 19 میان و بعدش میمونن....

نه سرور معلومه از مهد فراریه.....ههههه من و دوست داشتن
نه سرور اصلا نزار 4شنبه...خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم بیام ولی میترسم برنامه ات رو تغییر بدی برنامه ما معلوم نباشه شرمنده بشم....شایدم عید فطر رفتیم....چون جایی که میرم مسافر خیز نیست شلوغ باشه چون یه تعطیلیه توپه دیگه 5 روزه ولی جاده ممکنه اذیت کنه....
امیدوارم جور بشه بیام....
واقعا الهام ؟!!!کیمیا هم خیلی راحت یه جا میرفت البته اگه من رو ببینه دیگه هیج جا نمیره ولی من نباشم راحت بود قبلا الان همش دو دستش دور ساق پای من حلقه است!!!!!!!!یا داره نق نق میکنه و دستش دراز که بغلم کن.....ولی مربیش خیلییییییییییییییییییی مهربونه من دوسش دارم چه برسه به بچه ها....به نظر دلسوز میاد...
تو تقویم یکشنبه و دوشنبه تعطیله اخه امسال دو روزه نعطیلی عید فطر دیگه....شنبه رو شاید خودشون تعطیل کنن شایدم نه ولی به هر حال با یه روز مزخصی میشه 5 روز دیگه...برو حالشو ببر....