2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااااااام دوباره .......... من رفتم دوباره اومدم ......

واااااااااای آاااااااااااااااااااخ جون مهمونی ...... واالا منم از کی میخوام بگم یه پنج شنبه بیاین ..... اما نشده ..... آفرین به همتت سروری.....

اما زحمتت میشه ..... منم فعلا برنامه ای ندارم ..... به احتمال زیاد منم چترمو باز مبکنم ..... رو همون پش بوووووووم
..... صوفی کنار چترت یه جا هم وایسه ما بذار ماااااااااااادر جان .....مرسی الهام جون از احوالپرسیت ....آره خداروشکر بهتر شده ......

گلی جون ..... دیگه باران کامل راه میره ...... مبارکش باشه .....
سروری منن نگران خونت هستم ....... از پسمل من در امان نیستها ..... مخصوصا که بعنوان شیطونترین نی نی گزینش شده ....... دیگه گفتم ......
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
الهی سرور جون توپ به ما نزدیکی البته به مامانم.تازه به محل کارم هم نزدیکی.من هر روز میام سرور جون.اونم پیاده.هههههههههههههههه
بابا زودتر میگفتی اینقدر نزدیکی عصرا می رفتیم بیرون باهم همسایه مامانم اینا
سلام الهام جون مرسی عزیزم ما خوبیم باران در حال دیدن کارتونه و من از فرصت استفاده کردم و اومدن پیشتون دخملیت خوبه ؟ نه واقعا گفتم لباس تلما خییلی ناز بود لطفا خونه سرور جون هم همون رو تنش کن تا من بخولمش

سلام سمیه جون خوبی ؟ پسمل گلت چطوره؟ دلم واسه صدای خوشملت تنگ شده :) اخه خودت رو که ندیدم ههههه

باران هنوز در مرحله تمرین هست و هی میوفته و هی بلند میشه و هیجانیکه میشه چهار دست و پا میره هههه

سرور جون من پیشاپیش بابت شلوغ کاریهای باران عذرخواهی میکنم هههههه
ای جان الهام راست میگی ؟ همسایه ایم ؟ هر روز عصر منتظرتم دوستم

سمیه جونم به نظرم امیر علی خیلی هم آقاست

هیچکی نگران خونه من نباشه خونمون مثل شماها شیک نیست خیلی ساده و معمولی و تنها چیز مهم تو خونمون هم همون کتابه که گفتم
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
خوب پس تا حالا :
بهار و طاها
صوفی و رادمهر
سحرناز و پرهام
الهام و تلما
گلی و باران
سمیه و امیرعلی

چقدر شما پایه اید دوستون دارم

سمانه خاطره سپیده فرناز هدی شاپرک ...... زود بیایید دیگه
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
مرسی گلی جون لطف داری ...... منم دلم تنگیده ..... ایشالا جور شه تو و پرنسس کوچولوت رو ببینم

مرسی سروری ...... ایشالا موقع برگشت از خونتنون هم همین نظر رو راجع به پسملی داشته باشی
زندگی پرشی دارد اندازه عشق ..... زندگی چیزی نیست که لب تاقچه عادت از یاد من و تو برود
ای وای من سرور جون.تلما عاشق مطالعهههههههههههههه ولی متاسفانه نکات مهم کتاب رو معمولا پاره می کنه با خودش می بره.
آدرست و برام اس ام اس کن ببینم چقدر همسایه هستیم.
گلی جون چه خوب که باران کارتون میبینه تلما فقط3 دقیقه بعدش دیگه میره سراغ تلویزیون و سی دی هاو کنترل که بکوبه به میز و صفحه تلویزیون.اون3 دقیقه هم حتما میچسبه به میز تلویزیون نگاه می کنه اصلا حاضر نیست بیاد از عقب نگاه کنه.
جیگر این باران با کلاس رو من برم که اینقدر خانومه و رو برنامست کاراش