2777
2789

سلام من یک هفته پیش به صورت طبیعی جنین 18 هفته سقط کردم حدود دو روزه که خونریزیم شدیده رفتم سونو گفت بقایا داری سه در چهار در دو سانت حدود 17 سی سی باید فردا کورتاژ کنی راستش من نرفتم چون سر جنین انقد اتاق عمل نبردن تا خودش سقط شد بعد الان نمی خوام برم به نظرتون خودش دفع میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا ،فقط زمان میبره ، واسه من یه ماه طول کشید تا بقایا دفع شد، دمنوش زیره سیاه بخور ، ورزش کن

خدا خیرت بده که جوابمو دادی من عوض ندارم خدا عوضت رو بده به خدا دلم پوسیده فقط میگم یه نفر بهم بگه علائمت طبیعیه از بس تو این چندماه بد آوردم دیگه خستم از این زندگی

خدا خیرت بده که جوابمو دادی من عوض ندارم خدا عوضت رو بده به خدا دلم پوسیده فقط میگم یه نفر بهم بگه ع ...

قربونت برم عزیزم ،هر چی سوال داری ازم بپرس فدات شم، من چهار بار سقط کردم ،اولی روده هاش بیرون بود و تریزومی ۱۸ داشت ،پسر بود، توی چهارده هفتگی توی خونه سقط کردم با ۱۴ تا قرص سایتوتک، جفتش دیر افتاد یک ماه طول کشید، بعد از چهار ماه دومی رو باردار بودم که سالم بود اونم پسر بود ،توی شانزده هفته کیسه ابم پاره شده ، رفتم بیمارستان ....کورناژ کردم . بعد از دو سال سومی رو باردار شدم قلبش تشکیل نشد براحتی یه هفته بعد توی شش هفتگی سقط شد، چهارمی رو نه ماه بعد باردار شدم توی نه هفتگی ایست قلبی کرد ، الان هم لکه بینی دارم میخوام طبیعی سقط کنم .خدا بخواد از شیرخوارگاه میخوام بچه بیارم 🥰 تو هم سنی نداری غصه نخور خدا بزرگه ،روزای خوب میاد عزیزم 

قربونت برم عزیزم ،هر چی سوال داری ازم بپرس فدات شم، من چهار بار سقط کردم ،اولی روده هاش بیرون بود و ...

ان شاءالله خدا هرچی خیره براتون پیش بیاره، مال منم تریزومی ۱۸ بود. تا هفته ۱۳ هم روده هاش بیرون بود.

رفتم بیمارستان ۶ دوز بهم دارو دادن تا با درد شدید سقط کردم دو روز اونجا بودم کورتاژم نکردن بعد ۵ روز خونریزیم شدید شد رفتم سونوگرافی دادم گفت لخته ۴ سانتی دارم باید کورتاژ شی منم دیگه نرفتم 

آخه سه روز بعد سقط بافت بزرگ دفع کردم الانم نمی خوام برم کورتاژ اما همچنان خونریزیم شدیده اما گرمیجاتم می خورم.

ببخشید شما که سابقه داشتید به نظرتون تریزومی ۱۸ ربطی به ژنتیک والدین به خصوص زن داره؟ یا فقط یه اتفاق باعث این مشکل میشه؟

قربونت برم عزیزم ،هر چی سوال داری ازم بپرس فدات شم، من چهار بار سقط کردم ،اولی روده هاش بیرون بود و ...

نمی دونم مشکل از هورموناست یا افسردگی پس از زایمان گرفتم حال روحیم خیلی خرابه تمام بدبختیای این سالای متاهلی میاد به یادم 

بعد ببخشید شرمنده شما سینه هاتونم ترشح داشتن؟ من الان تقریبا ۹ روز از سقطم می گذاره دردشون کم شده ام ...

زیر دوش گرم برو و سینه هاتو ماساژ بده ، سوتین سفت ببند ، اره منم بعد از سقط اول و دومم خیلی درد داشتم طبیعیه خوب میشی نگران نباش، حتما به صلاحت بوده ، ما از آینده خبر نداریم ،بسپر به خدا