2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد بلند خندیدم دخترم بیدار شد

والا مگه شوخیه طرف حامله است سرماخوردگیش به کنار درک ندارن مردم 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)

بنظرم کاملا مهربون و خوشرو برخورد کن ولی با توجه به اینکه باردار و مریض هستی، اصلا پذیرایی نکن و با احترام معذرت خواهی کن بگو خودتون از خودتون پذیرایی کنید من حالم خوب نیست و یه گوشه بشین استراحت کن.  رعایت ادب و احترام فراموش نشه ولی حال جسمی خودت مهم تره.

بعدا آش شوهرت رو هم بپز😁

ببین کاریه که شده اصلا حرص نخور نه واسه حال خودت خوبه نه بچه...بعدا با زبون خوش بهش بگو که نباید این کارو میکرد...شوهرمنم دقیقه نودی مهمون دعوت می‌کنه همیشه....چیکار میشه کرد نمیشه مدام دعوا راه انداخت 

شما حق دارید ولی قبل از بحث و دعوا صحبتای شوهرتونم بشنوین شاید تو رودربایستی مونده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...