2777
2789
با شناختی که از شوهرم دارم قطعا ولکنشون نشده تا بیان

بعضیا خب متاسفانه اینجورین 

ولی اگه دو سه ساعت باشه تحمل کن و همسرت هم اومد بهش بگو خسته و مریض هستی و غذا از بیرون برای خودتون بگیر که بفهمه برای آدم مریض مهمون دعوت نکنه 

احتمالا میرن ولی میدونم بمونن شوهرم براش مهم نیست

بقول یکی از کاربرا‌ رو نده زیاد مجبور شن برن اگر هم موندن از همسرتون کار بکشین بالاخره شرایط شما عادی نیست الان

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای تو اینجور مواقع دوست دارم شوهرم ۴ تکه کنمممم اما حیف نمیشه و فقط خودم حرص میخورم و دعوا هم بشه خودم اذیت میشم 

صلوات بفرست آب زیاد بخور تا آروم بشی 

اما حتما 

اعتراضتو به همسرت کن ولی زیاد بحث کش نده

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
احتمالا میرن ولی میدونم بمونن شوهرم براش مهم نیست

یه جایی خوندم میگفت آقایون واقعا درکی ازسختی بعضی موضوعات ندارن باید خودشونو به سختی بیفتن تا بفهمن درموردخودمنکه واقعاهمینطوربود مثلا برادرزادش میومدواصلا ازنظرش هیچ زحمتی نبود واقعا فکرمیکرد چه اشکالی داره بیاد بخاطرش بامنم دعوامیکرد که چیه میمیری بهش برسی کثیف میکرد میگفت تنبلی چیه که تمیزمیکنی و...تا اینکه بعدازشنیدن این موضوع این روش وامتحان کردم مثلادخترمو بغل میکردم میگفتم میخوام بخوابونمش تو مواظب این باش اونم که شلوغ یامبگفتم سرغذا من به دخترم غذامیدم توبه اون غذا بده کلابدون دعواتاحدزیادی مجبورش میکردم زحمت بچه روبکشه دیدم یواش یواش وقتی میاد خودش ردش میکنه بره اونم بچه ای که اگرتا یک شبم دلش میخواست بمونه من باید بیدارمیموندم اون خودش میرفت میخوابید مادر پدربچه هم خوابیده بودن تا این بچه خوابش بیاد ردش کنم بره وگرنه جیغ میزد اوناهم میگفتن وامصیبتا😂درکل زحمت اینجورچیزارو بدون دعوابندازروشونه ی خودش به روشم زیاد یابادعوانیارکه لج کنه بگه نخیراصلا هم سخت نبود ازلج تو خودشو وشمارو به زحمت بندازه که بگه تو سخت میگیری دیدی چیزی نیست