2777
2789
عنوان

وشب خونتون بمونه مهمون داشتید بچش شب ادراری داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 23 پست
گناه داره پوشک بشه پسر من چهار سالش بود رفتیم کربلا شبا پوشک بستم یه شب بیدار شد فهمید و اینقدر خجال ...

منم بچم تا کلاس اول شب ادراری داشت مسافرت میرفتم یه مشما بزرگ با یه ملافه میبردم میزاشتم زیر پاش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتید مورد را

بله پسرم الان نزدیک هفت سالشه شب ادراری داره اوایل خیلی سختم بود بغل میکردم دیسک کمر دارم اذیت میشدم الان بیخیال شدم یه بنر بزرگ دو لا میکنم یه تشک هم میندازم روش هفته ای یه بار هم میشورم ،چهار ماه هر شب بغلش کردم بردمش دسشویی اخرم عادت نکرد بیدار بشه،بیخیال شدم،مهمون هم داشتم بچش شب ادراری داشته یه پلاستیک ضخیم میندازم رو پتو اگر خیس کرد مهمان یا خودم شستم

2805
پوشک چی شمال لباس نمی خشکه

بابا ملافه زود خشک میشع الانم تابستونه من میهمانی و مسافرت همش مشما پهن میکردم یه ملافه مینداختم روش صبح میشستم زود خشک میشد ولی یه دکتر خیلی خوبی بردم گفتم نه قرص بده نه پوشک کن قرص رو اعصابش اثر میزاره یه جایی خودش میدونه زشته به خودش فشار میاره بلند میشه ولی دختر خاهرم برد دکتر کلاس سومه هنوز شب ادراری داره قرص نخوره بازم جیش میکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
برای مسافرت

برا مسافرت هم یه پلاستیک ضخیم بین پارچه ملحفه ای گذاشتم و دورش رو دوختم اونو کلا میندازم زیر پاش حتی تو ماشین میذارم زیرش از من اوضاعش خرابه گاهی شبی دوبار جیش میکنه