2777
2789
عنوان

هشت ماهه حاملم شوهرم مسخرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 102 پست
به خدا ادم انگشت به دهن می مونه توی این نی نی سایت 😁بعضیا کجا واقعا شعور و فرهنگ و تربیتو یاد گرفتن ...

دقیقا،حتما خانواده هاشون اینجوری بودن دیگه وقتی پدر و مادر به هم احترام نگذارند نتیجه اش میشه یه بچه اینجوری

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
یبار باردار بودم، رفته بودم بخش زایمان برای معاینه یه خانمه رو داشتن آماده می‌کردند واسه سزارین ۳۰۰ک ...

شوهرش با شعور بوده من تو حاملگیم ناحبه خصوصیم انقدددر سیاه شده بود به علت بزرگ بودن شکمم ندیده بودم بعد زایمان دیدم وحشت کردم شوکه شدم اصن شوهرم حتی یک بار به روم نیاورده بود واسه همین نفتمیده بودم سینه هام انقدر زشت و سیاه شده بود ولی شوهرم با واژه خوشگلم صدام میکرد با اینکه خیلی بد شده بودم مدام میگفت قربون شکل ماهت صورت خوشگلت در صورتی که واقعا زشت شده بودم خودم میدیدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درسته مادر شدن نعمته وهمه خانوما دوس دارن تجربه اش کنن اماااکاش هرزنی تو زندگی باخودش فکر کنه ببینه این مردی که داره باهاش زندگی میکنه لیاقت داره پدر بشه؟لیاقت داره بی دردسر یه بچه براش به دنیا بیاری بزاری تو بغلش و فامیلیشو بدی به بچه؟

ایشالله خودشم یهو چاق شه و شکم گنده بشه وموهاش بریزه وازریخت بیفته وصورتش جوشای بدبزنه وتوش خالی شه ...

اینکه نفرین بود برای اسی

اونوقت چجوری تحمل کنه این شوهر چندش رو تازه رابطه هم بخواد ازش😅😂😂🤮

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

به اون عن اقا میگفتی تو هم بلدی بیا بزا

همش بعد زایمان درست میشه شما ورم کردی

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
مچ پا که به بارداری ربطی نداره حامله هم میشید یکم رعایت کنید بهداشت و زیبایی رو

دوست عزیز پا از شدت جریان خون زیاد ورم میکنه 

زیبایی و بهداشتم انحصاری معمولا دارن

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
مچ پا که به بارداری ربطی نداره حامله هم میشید یکم رعایت کنید بهداشت و زیبایی رو

درهر صورت حق رو به مرد میدین ادمای عجیبی هستین شماها

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
کردم ولی حیا نداره

جلوش زنگ بزن به تیمارستان بگووو یه مریض حاد داریم 

آدرس خونه تون بده. تا آدم بشه. 

چطور این مرد پست هست.

تنها راهش بیخیالی و بی اهمیتی هست.... به فکر بچه ات باش گلی سگ محلش کن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810