2777
2789

سلام دوستان 

من پری های نامنظم داشتم بخاطر کمبود ویتامین دی 

دکتر ویتامین دی و قرص پونیکا بهم داد برای ۳ماه

مصرف میکردم پونیکارو پریودیام مرتب شده بودن ۲۸ روزه

این ماهم مصرف کردم ولی امروز ۳۳سیکلم هست هنوز پریود نشدم اقدام به بارداریم داشتم 

روز موعودم بی بی زدم منفی شد درد پریودی شدید داشتم که برطرف شد تکرر ادرارم دارم کسی تجربه داره ؟

امکان داره باردار باشم و نشون نده هنوز بتا ندادم میگم شاید زود باشه چندتا تایپیکم زدم توهمشون بی بی چکمو نشون دادم بار اول یه هاله ی خیلی کم رنگ داشت بار دوم منفی بود

خیلی هنوز تاخیر نداشتی که

بازم بصبر.

چه قرص باحالیه هم اسمش هم کاربردش. من نشنیدم هیچ دکتری هم بهم اینو نداد فقط لتروزول و کلومیفن 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
خیلی هنوز تاخیر نداشتی کهبازم بصبر.چه قرص باحالیه هم اسمش هم کاربردش. من نشنیدم هیچ دکتری هم بهم این ...

یعنی امکان داره مثبت باشه من آخرین بار روز موعودم بی بی زدمو منفی بود دیگه نزدم ولی پریودم نشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی امکان داره مثبت باشه من آخرین بار روز موعودم بی بی زدمو منفی بود دیگه نزدم ولی پریودم نشدم

آره امکان مثبت شدنش وجود داره شاید لقاح دیر بوده،هورمون دیر تو بدنت بره بالا. خیلیا بی بی چک اصلا بارداریشونو نشون نمیده .بصبر.

از رو تجربه اونور قضیه رو هم ببین که شاید پری خان خودش بیاد،به هر دلیلی مثلا سیکلت بهم ریخته باشه.

امیدوارم باردار باشی بانو 

همه رو دعا کن 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
آره امکان مثبت شدنش وجود داره شاید لقاح دیر بوده،هورمون دیر تو بدنت بره بالا. خیلیا بی بی چک اصلا با ...

خیلی ممنونم‌امیدوارم هرکی دلش نی نی میخواد خدا زود بهش بده این نعمتو 

خیلی ممنونم‌امیدوارم هرکی دلش نی نی میخواد خدا زود بهش بده این نعمتو

آمین