2777
2789

قدیمیا میدونن چیو میگم یه تاپیک پربازدید بود میگف شوهرم کلا حموم روزنامه میبره یه‌و تاپیکش ترکید پیداش نکردم کسی خبر داره ازش مثل خوره افتاده رو مخم نمیتونم بخابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تو خماریش موندم که چی تو روزنامه ش بوده ولی بعدا تو ی تاپیک پربازدید همین تازگیا یکی مطرح کرد عنوانش عجیب ترین تاپیک ها بود ی نفر گفت بعدا اومده گفته پی پی تو روزنامه بوده و رفته 😂 منم تا اون موقع هی فکر میکردم یعنی چی تو روزنامه بوده

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
اخ منم یادمه ولی نمیدونم کجاس، فقط یدونه تاپیکشو دیدم، اخر لای روزنامه چی بود؟

تو یکی از تاپیک های پربازدیداخیر اسم تاپیک عجیب ترین تاپیک ها بود ی نفر مطرح کرد اینو و اونم مثل ما براش سوال بود لای روزنامه چی بوده ی نفر ریپلای کرد خود اون کاربر اومده گفته پی پی بوده و رفته😂

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
2810