2777
2789

عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محصولات تراست تحت لیسانس سوئیس استفاده کردی؟؟؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
2805
شما استفاده کردین

بله

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خیر

بهت پیشنهاد میدم 

چون در بازار نیست و با کیفیته 

خرید فقط از طریق نمایندگان فروش هست

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
از مرطوب کننده بایودرما راضی بودین؟ پوست من دهیدراته است دو دلم بین بایودرما و سیمپل و سراوی

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استفاده کنید و فقط با مرطوب کننده پوستتون هیدراته نمیشه .

سیمپل که اصلا مناسب نیست. نه آبرسانی میکنه نه رطوبت رسانی . خیلی عادیه و بدرد نمیخوره. 

سراوی عمقی نیست و برای پوست دهیدراته مناسب نیست 

بایودرما بهتره و برای پوست خشک و دهیدراته محشره. 

به جز این ۳ تا مرطوب کننده آنوا و کلینیک هم عالیه. 

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استف ...

مرسی از پاسخ گویی تون و اره سرم ابرسان دارم عزیژم فقط اینکه کلینیک خو بیشتر ابزسان تا مرطوب کننده من مرطوب کننده خوب خواستم و اینکه بایودرما چند قیمته؟ حجمش خوبه که چندماه بمونه؟

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استف ...

بعد چون پوستم چرب دهیدراته اس مناسب کدوم پوست بگیرم ؟ مناسب پوست خشک یا چرب یا چی؟

مرسی از پاسخ گویی تون و اره سرم ابرسان دارم عزیژم فقط اینکه کلینیک خو بیشتر ابزسان تا مرطوب کننده من ...

کلینک مدل زردش هست که میگن بیشتر ابرسانه ولی کلینیک مدل های مختلف داره و یه مدل کرم داره که کاملا مرطوب کننده هست و رنگش صورتیه .

بایودرما هم مدلای مختلف داره یه مدل ۵۰۰ میل داره که اندازش بزرگه بیشتر از ۴ ماه میمونه حدود ۲ تومنه .

و مدل های کوچیکتر و تیوپی داره که حجمش کمتره قیمتشون از ۹۰۰ تا ۱ و نیم هست

بعد چون پوستم چرب دهیدراته اس مناسب کدوم پوست بگیرم ؟ مناسب پوست خشک یا چرب یا چی؟

پوست چرب بگیرید 

انوا چه نوعش مناسب پوست منه؟

مدلی که شیشه کاسه ای سفید داره خوبه 

تمام مدل هاش برای انواع پوست مناسبه 

2810