بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ثروتمند نیستم ولی دوست ندارم دخترم حسرت بکشه ، تو این مورد واقعا حق باشماست اگه چند سال استفاده میکر ...
عزیزم میدونم منم مادرم
ولی با خریدن وسایل به این گرونی خودمون هم باعث حسرت کشیدن بچه های مردم میشیم. اصلا هدف لوازالتحریر عوض شده، عرصه برای فخر فروشی و خالی کردن جیب ملت شده(کلی گفتم منظورم شخص شما نبود)
برچسب اسمشم درست کردم منتظرم اسم معلم و کلاسش اوکی شه چاپ کنم
چه ایده قشنگی 👌🏻 خدا حفظتون کنه مادر خفنی هستین👌🏻
من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیهاس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸