2777
2789
عنوان

اگه لوازم تحریر خریدید بیاید عکسشو بذارید ذوق کنیم😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 58 پست
میخواستم اینو بگیرم کوله پشتی لانچ باکس و قمقمه ۴ ملیون گفت پشیمون شدم ارزششو داره واقعا؟

نه خواهر ۴ میلیون زیادهههههه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
نه چهار تومن خیلیه

اینم بود ولی خیلی گرونه 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم اینو بگیرم کوله پشتی لانچ باکس و قمقمه ۴ ملیون گفت پشیمون شدم ارزششو داره واقعا؟

۴میلیون برا کیف و قمقمه واقعا اسرافه حتی اگر خیلی ثروتمند باشید با ابن پول میشه لا اقل برای سه چهار نفر کیف خوب خرید

اره پشیمون شدم دخترم اصرار میکرد گفتم سال بعد مدل جدید میاد یه چیز ارزون انتخاب کن هر سال نوشو بخرم

اصلا اینقدر طرح بچگونه نهایت تا دوم بتونه ببره

هر کدومم خودتون جدا بخرید زیر ۲ م در میاد

چخبره مگه ارث باباشونو طلب دارن... 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
من چند روز پیش قیمت گرفتم فقط کوله2200

اینم فکر کنم کوله تکش همین قیمتا بود دقیق یادم نیست  همشون باهم ۴ تومن میشد 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

من کوله و جامدادیشو ۱۸۰۰ خریدم وارداتیه 

بطریشم ۳۰۰ 

کفشاش ۱۰۵۰ 

جنس همشون عالیه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

چرا زمان ما از اینا نبود 💔💔💔 

یادش بخیر به مامانم گفتم برام کوله بخر گفت برا داداشت مونده تو استفاده کن 

کلاس دوم بودم 

حس کن به دختر طرح کیفش بروسلی باشه 🙂🙂🙂🙂💔💔

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
۴میلیون برا کیف و قمقمه واقعا اسرافه حتی اگر خیلی ثروتمند باشید با ابن پول میشه لا اقل برای سه چهار ...

ثروتمند نیستم ولی دوست ندارم دخترم حسرت بکشه ، تو این مورد واقعا حق باشماست اگه چند سال استفاده میکرد بازم میخریدم

2810