2777
2789

میگن دعای دسته جمعی بیشتر میگیره 

حالم خوب شه به نیت حاجت رواییتون زیارت عاشورا میخونم 

مریض شدم افتضاح بی حالم همش سردرد د سرگیجه و گوشم صدا میده خیلییی اذیتم  دارو میخورم ولی خوب نمیشم کامل 

لطفا هر تعداد میخونید بگین خدا خیرتون بده تنتون سالم باشه 🥲❤️

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️

۱۰ تا میخونم واست انشالله زودتر سلامتیتو بدست بیاری گلم

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب کمتر از ۳ ماه خدارو شکر حاجتم برآورده شد،البته من یکم تنبلی میکردم هر شب ۲ رکعت نماز شب میخوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و بعد دعا  ،نماز شب خیلی آرامش بخشه، تو طول روز از نظر امید و آرامش انسان رو شارژ میکنه برای من عالی بود

۱۰ تا میخونم واست انشالله زودتر سلامتیتو بدست بیاری گلم

مرسی عزیزم 

میشه واسه اینکه یه عشق پاک و ازدواج خوب و اونجوری که دلم میخواد رو تجربه کنم دعام کنید ؟ ❤️
۱۰تااگه میشه به نیت خوب بودن جواب آزمایش مادرم دعا کنید

مرسی عزیزم چشم حتما

دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب ...

اره منم خیلییی از گره گشایی نماز شب شنیدم ان شاءالله خدا توفیق بده بخونیم 

التماس دعا عزیزم