2777
2789

کار در منزل سراغ دارید یابرنامه ای که بانصبش پول بده؟شدید پول لازمم هرچقدرم باشه که خودم بدست بیام ازکسی نمیخام بگیرم اکیه اگر راهی برام سراغ دارید یا کسی رو میشناسید ادمین میخواد میشه بگید

تو آگهی‌ها بگرد شاید کاری پیدا کنی

یکی از آشناهامون بسته بندی پسته انجام می‌داد

یه سری کارها هم هستن خودت انجام بدی مثل ساختن یه سری چیزا و فروششون ولی خب هم مهارت میخوام هم یه سرمایه‌ی اولیه‌ای میخواد و بعدش بگردی دنبال مشتری و...

اگه ضروری لازم داری به نظرم همون واسه یکی کار کنی دستمزد بگیری بهتر باشه زودتر پول به دست میاری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیدا نکردم ازین بسته بندیا والا

حقیقتا منم نمیدونم از کجا پیدا کرده بود

یه بار تو دیوار دیدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ایردراپا چرت پرته اما ترید سرمایه میخواد

باید بدونید توکدوم شرکت کنید همین نات کوین من میشناسم ۲۰۰تومن برداشت کرد ترید هم تریدر بشی بایه تومن هم‌خودت میکشی بالا یا پراپ میتونی بگیری پاس کنی 

ایردراپا چرت پرته اما ترید سرمایه میخواد

من میتونم کمکت کنه درخواستم روقبول کن

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
حقیقتا منم نمیدونم از کجا پیدا کرده بودیه بار تو دیوار دیدم

من میتونم کمکت کنم اگه خواستی درخواستم روقبول کن

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
عزیزم ما اگه میدونستیم که خودمون پولدار بودیم و الان مسافرت و خوشگذرونی بودیم اینجا بیکار ننشسته بود ...

میدونم باید زحمت بکشم اما من فوبیای اجتماع دارم و استرسیم بالا میارم یامعده دردای شدیدو بیرون روی تواسترس قراربگیرم براهمین بیرون نمیتونم کارکنم

من میتونم کمکت کنم اگه خواستی درخواستم روقبول کن

اگه میشه بیشتر دباره کارتون توضیح میدین

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
نات کوین دویست میلیون دنبال کننده نداشت

مگه به دنبال کننده هست به قیمت اون ارز بستگی داره نات کوین لانچ شد تا نزدیک دوهزارتومن هم رفت میگم من ازنزدیک میشناسم ۲۰۰برداشت کرد با هفت تااکانت اتفاقا دنبال کننده زیاد دردسر میشه برا ایردراپ همین همستر انقد رفت بالا دنبال کننده هاش ازریل خارج شد لانچ شدنش به صرفه نیست دیگه برا مدیرانش