2777
2789
توضیح دادم برات عزیزم اون تاپیک قبلی رو فراموش کن اشتباه فکر میکردم باردارم

اها بی بی چک چی زدی مثبت   پررنگ ‌شد؟  چه سریع ماه بعدش حامله سدی  باز 

اللهم عجل لولیک الفرج
گیج شدم به کل ینی ۶ روز بعد پریود شدی و این ماه باردار شدی

نه عزیزم ددوهفته عقب افتاده بود..بعد فکر کردم باردارم ازمایش که دادم بتام صفر بود امپول پروژسترون زدم ۳۰تیر پریود شدم بعد این ماه که ۳۰مرداد باید پریود بشم نشدم ازمایش دادم مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها بی بی چک چی زدی مثبت پررنگ ‌شد؟ چه سریع ماه بعدش حامله سدی باز

نه پررنگ پررنگ نبود دوماه قبل یه هفته جلو افتادم ماه قبل دوهفته عقب افتادم این ماه دیگه باردار شدم  

نه عزیزم ددوهفته عقب افتاده بود..بعد فکر کردم باردارم ازمایش که دادم بتام صفر بود امپول پروژسترون زد ...

۳۰ مرداد از مایش دادی  ؟؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
نه پررنگ پررنگ نبود دوماه قبل یه هفته جلو افتادم ماه قبل دوهفته عقب افتادم این ماه دیگه باردار شدم

اها ینی هاله انداخت فقط  ؟  بی بی چک منو  ببین  تاپیک  قبلیم   اون  بنظرت مثبته ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
اره

من ازمایش  بدون بتا دادم منفی بود  ۴ شهریور  امروز بی بی چک زدم  سریع دو تا خط  پررنگ شد

دیروز و روزای قبل   هاله مینداخت

فکر میکنم زود رفتم  ازمایش   دادم  بتام کم بوده  

اللهم عجل لولیک الفرج
من ازمایش بدون بتا دادم منفی بود ۴ شهریور امروز بی بی چک زدم سریع دو تا خط پررنگ شددیروز و روزا ...

اها پس فردا برو ازمایش بتا بده دوباره..منم بلاتکلیفم انقدر این چند وقت درگیر بارداری هستم دیگه دوس ندارم فعلا بزم ازمایش بدم...

اها پس فردا برو ازمایش بتا بده دوباره..منم بلاتکلیفم انقدر این چند وقت درگیر بارداری هستم دیگه دوس ن ...

سیکلت چند روزه  بود  شما روز موعدت  رفتی مثبت شد   

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم چند روزه بود بهم خورده بود اره عزیزم

بنظرم یه سنو بررو  فکر میکنم اون پریودیتم االکی بوده  شاید لانه گزینی  بوده الان  شاید  ماهت  زیاد  باشه 

پریودت  چند وقت بوده ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
2810