2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون ناشتا میخوری حالتو بد میکنه،من نه معلوم نشد ولی خب خیلی قندام بالا بودن

من دیروز که آزمایش رو دادم تا امروز وقتی یکم تحرکم بیشتر میشه قلبم تند تند میزنه عرق سرد میکنم نمیدونم چه مرگمه قبلش اینطوری نبودم  

قند رو که بالا نمیبره. با اولین دستشویی همش تخلیه میشه. بهش فکر نکن. یکم چیزای ترش بخور .

نه واسه من که اینطوری نبود یه چیز شیرین میخورم حالم بد میشه فکر کنم دیابت بارداری داشته باشم 

نه واسه من که اینطوری نبود یه چیز شیرین میخورم حالم بد میشه فکر کنم دیابت بارداری داشته باشم

گلوگز هست دیگه 

اونم با دستشویی می‌ره 

مایعات بیشتر بخور بذار دستشویی بیشتر بری اگر فکر میکنی دفع نشده 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلوگز هست دیگه اونم با دستشویی می‌ره مایعات بیشتر بخور بذار دستشویی بیشتر بری اگر فکر میکنی دفع نشده

آره احساس میکنم دفع نشده ،باشه حتماً آب میخورم ، یعنی ازون روز تو خودم نیستم انگار 

قندت رو بالا برده احتمالا. بعدش نمیدونم چرا اینجوری میشه. الزاما به معنی دیابت بارداری نیست. منم بعد اون که اون رو خوردم تا چند روز حالم بد بود و هی قندم میرفت بالا. با این که دیابت بارداری نداشتم.

قندت رو بالا برده احتمالا. بعدش نمیدونم چرا اینجوری میشه. الزاما به معنی دیابت بارداری نیست. منم بعد ...

واقعاً؟یعنی دیابت بارداری نداشتی؟خدا خیرت بده خیالم یکمی راحت شد انشاالله که منم ندارم 

2810