2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی این علاین طبیعیه

75 بازدید | 15 پست

من ۱۰‌روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم سریعا بعدش قرص اورژانسی مصرف کردم  الان حدود ۳ روزه درد شکمی دارم اما خونریزی اتفاق نیوفتاده 

ترشح سفید و‌یک‌مقدار غلیظ هم دارم دیروز هم‌بیبی چک‌استفاده‌کردم‌و‌منفی بود این علایم عادی هست؟ خیلی استرس بارداری دارم 😭😭 

چیکار کنم زود پریود شم😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حدودا ده روز بعد پریود شدم اما 2 یا 3 روز بعد مصرف قرص یدفعه یه خونریزی داشتم

واای من الان ۱۰‌روز‌گذشته اما هیچ خبری نیست نه پری میشم نه حتی لک بینی دارم   فقط ۳ روزه درد دارم زیر شکمم یهو میگیره و ول میکنه  

تا ۱۴ روز جا داره پریود بشی بعضیا هم کلا ماه بعدش رو میگفتن نشدن یا سر موعد خودشون شدن

دمنوش رازیانه و عروس پشت پرده قاعده آوره اصلا برو عطاری بگو ترکیب قاعده آور بهت بده خودش همه چیو قاطی میکنه 

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

تا ۱۴ روز جا داره پریود بشی بعضیا هم کلا ماه بعدش رو میگفتن نشدن دمنوش رازیانه و عروس پشت پرده قاعده ...

مرسی عزیز دلم لطفا برام دعا کنید باردار نباشم فقط 😭❤️‍🔥

مرسی عزیز دلم لطفا برام دعا کنید باردار نباشم فقط 😭❤️‍🔥

اگه سر تایم درست قرص رو مصرف کرده باشی نمیشی استرس الکی به خودت نده 

تازه الان تست خون بدی نشون میده بنظرم برو خیالت راحت بشه

اگه سر تایم درست قرص رو مصرف کرده باشی نمیشی استرس الکی به خودت نده تازه الان تست خون بدی نشون میده ...

عزیزم ۱۰‌دقیقه بعد رابطه خوردم  دیروز که رفتم داروخانه بهم بیبی چک دادن گفتن ۷ روز بعد رابطه مشخصه استفاده کردم و‌ منفی بود نمیدونم چقدر درست بوده😢

بی بی چک بنظرم دو هفته بعد جواب میده 

من که میگم حامله نیستی ولی درک میکنم وقتی وسواس فکری میگیری دست خودت نیست هی بهش فکر میکنی و اضطراب داری برای همون میگم یه تست بتا بده ببینی چیزی نیست اروم بشی 

بی بی چک بنظرم دو هفته بعد جواب میده من که میگم حامله نیستی ولی درک میکنم وقتی وسواس فکری میگیری دست ...

ممنون عزیزم انشالله که چیزی نیست صبح حتما میرم برای تست😞😞😞